Maak kennis

met de grootste businessclub van Limburg

MKB-Limburg is de grootste kennis- en netwerkorganisatie van onze provincie: hét eigentijdse podium waar ondernemers elkaar ontmoeten en dé plek om kennis uit te wisselen, je netwerk te verbreden en zo je invloed te vergroten. Tijdens onze netwerkbijeenkomsten is die positieve en informele vibe duidelijk voelbaar. Collega’s uit verschillende sectoren vinden, inspireren en helpen elkaar om te groeien als persoon en als organisatie.

Bij MKB-Limburg staat voor iedereen de deur open. Of je nou net bent gestart of al jaren ervaring hebt: elke ondernemer is welkom en wordt uitgenodigd om mee te doen en te profiteren van de expertise van ons collectieve netwerk. Op die manier groeit er iets moois en waardevols voor alle betrokkenen. Hoe meer MKB-ondernemers de verbinding aangaan met elkaar, hoe sterker we staan en hoe meer invloed we kunnen uitoefenen. Beter voor jou, je onderneming en de andere leden: win-win-win!

Ook op bedrijfsniveau is die bundeling van kennis van onschatbare waarde: door kennis en inzichten te delen, zorgen we voor groeiende en sterkere ondernemingen. MKB-Limburg ondersteunt en bereidt ondernemers voor op de uitdagingen van vandaag en morgen.

Ons doel, meer invloed voor MKB ondernemers

MKB-Limburg helpt ondernemers zoals jij om je zakelijke invloed te vergroten. Als kennis- en netwerkpartner staan we naast je en helpen we jou op verschillende manieren vooruit. We informeren je over nieuwe trends en events die voor jouw branche belangrijk zijn. Ook verbinden wij jou met andere ondernemers met wie je kennis kunt delen en nieuwe kansen kunt verkennen. Daarnaast ondersteunen we ondernemers in hun dagelijkse business; gevraagd en ongevraagd bieden we deskundig advies om beter en succesvoller te worden.

Vanzelfsprekend behartigen we – als vanouds – jouw ondernemersbelangen. Zowel op lokaal, provinciaal, landelijk als euregionaal niveau laat MKB-Limburg haar stem horen bij beleidsmakers zodat voor entrepreneurs in Limburg de juiste beslissingen worden genomen. En natuurlijk promoten we ook de sector als geheel. Het MKB is de motor van onze economie, iedereen plukt de vruchten van een sterk midden- en kleinbedrijf.

Wil jij je invloed vergroten?

Word lid van MKB-Limburg. Liever eerst kennismaken om te zien wat de voordelen zijn? Kom dan gewoon eens vrijblijvend sfeer proeven tijdens een van onze kennis- en netwerkevents. Dan kun je zelf ervaren wat de kracht van MKB-Limburg is. Na je aanmelding voor een van onze events brengen we jou in contact met een MKB-lid (bij voorkeur iemand die je al kent) die jou bij binnenkomst persoonlijk ontvangt en vervolgens wegwijs maakt. Op die manier voel je je niet alleen welkom, maar ben je verzekerd van een goede start. 

Meld je nu aan voor een kennismaking door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een evenement met je af te stemmen. 

Wat vinden onze leden?

Via kunst wil ik de connectie maken!

Yvonne Schroeten

Als eigenaresse van een kunstuitleen twijfelde Yvonne Schroeten even of zij wel zou passen tussen de entrepreneurs van MKB-Limburg. Inmiddels weet ze wel beter. De netwerkorganisatie is er voor álle ondernemers.

Ik geef kennis en krijg energie terug!

Anouk Gielen

Er waait een frisse wind door MKB-Limburg, merkt Anouk Gielen, directielid van Leenders & Gielen Adviseurs uit Panningen. Steeds meer jonge entrepreneurs – en ook steeds meer vrouwen – vinden hun weg naar de kennis- en netwerkevents in de regio. Zij komen uit alle sectoren en brengen naast kennis nieuwe energie mee.

Vekoma en MKB-Limburg 1+1=3

Lieke van den Hombergh & Yvonne Paulussen

Met ruim 150 achtbanen in meer dan 65 landen is Vekoma Rides een absolute wereldspeler in de amusementsindustrie. Al sinds oudsher werkt Vekoma op alle mogelijke terreinen samen met mkb-bedrijven in de regio. “Omdat die samenwerking ons beide verder helpt. Dáárom zijn wij lid van MKB-Limburg”