Maak gebruik van de kracht van het collectief

Speciaal voor ondernemersverenigingen in Limburg heeft MKB-Limburg het collectieve lidmaatschap in het leven geroepen. De leden binnen dit collectief profiteren gezamenlijk van diverse voordelen van het lidmaatschap en ontvangen een mooie collectiviteitskorting. Al met al genoeg redenen om lid te worden en op die manier gebruik te kunnen maken van de kracht van het collectief!

Een van de bestuurders van de ondernemersvereniging is de contactpersoon richting MKB-Limburg, zodat er makkelijk, direct en gestructureerd gecommuniceerd kan worden. Op die manier gaat er geen belangrijke informatie verloren en weten we zeker dat iedereen centraal geïnformeerd wordt.

Heb jij als bestuurder van een ondernemersvereniging belangstelling om een collectief lidmaatschap met MKB-Limburg aan te gaan? Stuur dan een email naar info@mkblimburg.nl en een van onze relatiemanagers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Vergroot je interactie met de MKB-Limburg app!

Wat zeggen leden over ons?

MKB-Limburg is een fijne ondernemersclub, die prikkelende activiteiten organiseert, zoals: zomerbbq, rondleiding, wandeling en theatershow. Naast dat ik het afgelopen jaar mijn netwerk verder heb uitgebreid, heeft het me zelfs ook al een paar nieuwe klanten opgeleverd! 
Grow4Flow
Laury Traksel
MKB-Limburg biedt waardevolle steun met netwerkevents en inzichten. Mede-ondernemers denken actief mee, wat je groei bevordert. Werk beslaat niet alles; tijdens events ontmoet je vertrouwde bekenden die bijdragen aan jouw ontwikkeling als ondernemer. Een essentieel platform dat je helpt te groeien en te verbinden.
Adrem Autoverhuur & leasing
Frits Pieper
MKB-Limburg is zeer zeker Limburg's grootste netwerkorganisatie, de kennis en ervaring van andere MKB-ondernemers zorgen ervoor dat je als ondernemer op een leuke manier je eigen netwerk kunt uitbreiden. Daarnaast beheert MKB-Limburg ook je belangen binnen diverse aspecten en staan ze voor je klaar als er vragen zijn.
Theaterhotel Venlo
Gijs Hendrickx
MKB-Limburg versterkt Vekoma's waarde. Vekoma deelt graag zijn positie als werkgever met lokale collega-ondernemers. Nabije kennis, zoals talentontwikkeling, is waardevol voor Vekoma. Wederkerigheid en regionale ondernemerskennis vinden samenspel in MKB-Limburg, het platform voor dit alles.
Vekoma Rides
Lieke van den Hombergh
Sinds een aantal jaren mag ik lid zijn bij deze inspirerende club van ondernemers bij MKB-Limburg. Het is een gezellige en vooral laagdrempelige manier om met andere ondernemers in contact te komen. Een club waar iedere ondernemer lid van zou moeten zijn. Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten!
Fleximo
Maurice Godding
Ik ben al 13 jaar lid en heb al veel bijeenkomsten bezocht. Daar waar de meeste andere organisaties lokaal acteren richt MKB-Limburg zich op heel Limburg en zoekt ook de connectie met de rest van het land. Dit heeft bij mij ertoe geleid dat ik niet alleen veel nieuwe relaties heb leren kennen, maar vooral ook relaties waar ik als ondernemer in vertrouwen mee kan sparren.
Jeurissen Interim Consultancy
Rob Jeurissen

Onze business partners