Zet jouw kennis in voor onze leden en wordt Business Partner

Een goed ondernemersklimaat in Limburg, dát is waar MKB-Limburg zich sterk voor maakt. Dat doen we uiteraard niet alleen, maar samen met onze Business Partners. Een groeiende groep bedrijven, waar we ontzettend trots op zijn om mee te mogen samenwerken.

Business Partners van MKB-Limburg zijn bedrijven, organisaties en gemeenten die met ons een intensieve samenwerking aangaan, om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van het ondernemersklimaat in Limburg. De kennis, kunde en expertise die bij onze partners aanwezig is, zetten wij graag in voor onze leden, zodat deze hiervan maximaal kunnen profiteren en beter kunnen presteren. Onze Business Partners hebben vaak jarenlange ervaring in hun vakgebied en daar maken wij als MKB-Limburg graag gebruik van. Op die manier zorgen zij en wij ervoor dat onze leden effectief verder worden geholpen met het uitbouwen van hun onderneming en hun impact.

Interesse om Business Partner te worden van MKB-Limburg en zo impact creëren voor de leden van MKB-Limburg? Meld je dan nu aan!

Wat zeggen leden over ons?

MKB-Limburg is een fijne ondernemersclub, die prikkelende activiteiten organiseert, zoals: zomerbbq, rondleiding, wandeling en theatershow. Naast dat ik het afgelopen jaar mijn netwerk verder heb uitgebreid, heeft het me zelfs ook al een paar nieuwe klanten opgeleverd! 
Grow4Flow
Laury Traksel
MKB-Limburg biedt waardevolle steun met netwerkevents en inzichten. Mede-ondernemers denken actief mee, wat je groei bevordert. Werk beslaat niet alles; tijdens events ontmoet je vertrouwde bekenden die bijdragen aan jouw ontwikkeling als ondernemer. Een essentieel platform dat je helpt te groeien en te verbinden.
Adrem Autoverhuur & leasing
Frits Pieper
MKB-Limburg is zeer zeker Limburg's grootste netwerkorganisatie, de kennis en ervaring van andere MKB-ondernemers zorgen ervoor dat je als ondernemer op een leuke manier je eigen netwerk kunt uitbreiden. Daarnaast beheert MKB-Limburg ook je belangen binnen diverse aspecten en staan ze voor je klaar als er vragen zijn.
Theaterhotel Venlo
Gijs Hendrickx
MKB-Limburg versterkt Vekoma's waarde. Vekoma deelt graag zijn positie als werkgever met lokale collega-ondernemers. Nabije kennis, zoals talentontwikkeling, is waardevol voor Vekoma. Wederkerigheid en regionale ondernemerskennis vinden samenspel in MKB-Limburg, het platform voor dit alles.
Vekoma Rides
Lieke van den Hombergh
Sinds een aantal jaren mag ik lid zijn bij deze inspirerende club van ondernemers bij MKB-Limburg. Het is een gezellige en vooral laagdrempelige manier om met andere ondernemers in contact te komen. Een club waar iedere ondernemer lid van zou moeten zijn. Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten!
Fleximo
Maurice Godding
Ik ben al 13 jaar lid en heb al veel bijeenkomsten bezocht. Daar waar de meeste andere organisaties lokaal acteren richt MKB-Limburg zich op heel Limburg en zoekt ook de connectie met de rest van het land. Dit heeft bij mij ertoe geleid dat ik niet alleen veel nieuwe relaties heb leren kennen, maar vooral ook relaties waar ik als ondernemer in vertrouwen mee kan sparren.
Jeurissen Interim Consultancy
Rob Jeurissen