White label | 6P Partners

White label | 6P Partners

 

Naast onze dienstverlening als werving en selectie, outsourcing, begeleiding met onze 6P methode, leveren wij in de basis assessments van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat ondernemers er effectief en resultaatgericht iets aan hebben.

We zijn gaan nadenken over hoe we 6P kunnen herorganiseren, en toch onze groeiwens realiseren. We hebben daartoe naar onze klanten een poll uitgezet en met ons team goed nagedacht. Hierop hebben we 3 producten ontwikkeld, om de basis te vormen voor onze andere dienstverlening. We willen schaalbaar zijn, vermenigvuldigbaar en in eerste instantie groeien in de Nederlandse markt i.p.v. ons tot Limburg te beperken. Wat we doen is te mooi om voor Limburgers alleen te houden. We gunnen iedereen persoonlijk werkgeluk en organisaties hun succes.

We hebben daarom voor ons assessment een White label laten maken. Het bestaat uit de 5 meest relevante assessments gecombineerd om een volledig beeld en inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid. Ons White label bestaat uit de big 5 werk gerelateerd, ontwikkelbaarheid van competenties, carrière waarden, werk- en denkniveau, denkstijlen en team rol indicator. Hier aan toe te voegen is optioneel een loopbaantest en/of een leiderschapstest.

Dit White label is de basis voor onze nieuwe propositie:
1. Assessment Basis, enkel het hoogwaardige assessment, direct online in te zetten, met direct resultaat om snel te kunnen beslissen of begeleiden.
2. Assessment Praktisch, het assessment Basis PLUS een uitgebreid vraagstellingstool om tot de juiste vraagstelling te komen, EN een aanbeveling o.b.v. de vraag, i.c.m. de uitslagen van het assessment. We zijn bezig om dit door AI automatisch te laten genereren, dus over een paar maanden ook volledig online. Nu nog handwerk van onze kant.
3. Assessment Professioneel, alles van bovenstaand inclusief een persoonlijk interview van 3-4 uur, waarin alles wordt getoetst EN hele specifieke vraagstellingen kunnen worden beantwoord.

Wil je hier graag meer info over of een afspraak maken neem dan contact op met Rémy de Wild  06-129 413 15

Lees de andere nieuwsberichten

03/05/2023

Voorstellen nieuwe maatschappelijke partner | Gemeente Leudal

Gemeente Leudal Samen werken aan een economisch vitaal Leudal Wethouder economische zaken, Robert Martens: “Leudal herbergt veel MKB-ondernemers. Zorgen voor

13/09/2023

Genomineerden LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS & TALENT AWARD 2023

BEKENDMAKING GENOMINEERDENLODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS & TALENT AWARD 2023 Op dinsdag 12 september worden de genomineerden van de Lodewijk

24/04/2023

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 24 april 2023

Beste ondernemer, Terwijl onze horeca-collega’s voor de eerste keer gasten op een terras met een zonnetje hebben kunnen ontvangen, zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners