Terugblik | Duurzaam en energiezuinig ondernemen

Terugblik | Duurzaam en energiezuinig ondernemen

Afgelopen maandag kwamen veel ondernemers naar de bijeenkomst over “duurzaam en energiezuinig ondernemen”. Deze bijeenkomst kwam tot stand in samenwerking met onze partners Gemeente Leudal en LIOF.

Stichting Groene Economie Limburg nam ons mee in hoe je duurzaam en energiezuinig onderneemt en LIOF informeerde de ondernemers over de MKB transitielening.

Tussendoor hebben we ook geluisterd naar het boeiende ondernemersverhaal van Joni Sloesen van Restaurant SOBER en Domein ZAVEL. Mooi te horen hoe hij op een duurzame manier onderneemt.

Na afloop was er nog volop gelegenheid om na te praten tijdens de borrel, het was een geslaagde avond met een mooie opkomst!

Dank aan Robert Martens, Bas Schinck, Ruben NabbenRosemarie NeuenMichel van Lieshout, Joni SloesenDirk Bongers MSc. en Miranda Heldens voor jullie bijdrage en mede organiseren van deze bijeenkomst.

Lees de andere nieuwsberichten

29/08/2023

05-10-2023 | Veerkracht op de werkvloer

Symposium‘Samen sterker: Veerkracht op de werkvloer’. Het leven brengt regelmatig uitdagingen en tegenslagen: fysiek, mentaal enemotioneel. In de huidige economische

18/03/2024

Voorstellen nieuw lid | Rob Oldenburg | Oldenburg Business

Vandaag stellen we graag Rob Oldenburg aan je voor. Rob is eigenaar van Oldenburg Business. Wat moet er nu gebeuren

23/11/2023

Subsidieregeling Beter Aanbesteden – derde ronde

Gemeenten, mkb-ondernemers, brancheorganisaties en ondernemersverenigingen of een samenwerkingsverband van dezen die de aanbestedingspraktijk in hun regio willen verbeteren, kunnen hiervoor

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners