Nominatie Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 gestart

Nominatie Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 gestart

De nominatieperiode voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 is van start gegaan, met als thema voor dit jaar: ‘Omdenken’. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer die werkzaam én maatschappelijk actief is in de gemeente Venlo. In 2023 is het nominatieproces vernieuwd, waardoor nu iedereen een kandidaat kan voordragen voor deze eervolle onderscheiding. De periode om ondernemers te nomineren loopt tot 30 april 2024.

Het thema van dit jaar, ‘Omdenken’, benadrukt het belang van het transformeren van problemen naar mogelijkheden. Ondernemers die ‘omdenken’ hanteren een positieve benadering waarbij ze uitdagingen omvormen tot kansen, in plaats van zich te laten ontmoedigen door obstakels.

Het nominatieproces is open voor iedereen die een ondernemer uit zijn of haar omgeving kent die aan de criteria voldoet. Via de website van de Lodewijk van der Grinten Prijs kunnen kandidaten worden aangemeld, (https://www.lvdgprijs.nl/de-prijs/nomineren). Daar zijn ook de specifieke criteria te vinden waaraan een kandidaat moet voldoen.

De Nominatiecommissie maakt een selectie uit de aangedragen kandidaten en een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de prijs op dinsdag 10 december 2024 in ontvangst mag nemen tijdens een feestelijke avond in De Maaspoort.

Het bestuur van de Lodewijk van der Grinten Prijs hoopt op een grote hoeveelheid aanmeldingen in de komende weken, zodat er wederom een boeiende en spannende strijd kan ontstaan onder de genomineerden.

Neem gerust contact op met Peggy Leurs, voorzitter van de LvdG Prijs, voor meer informatie of een interview. Ze komt graag vertellen over de achtergrond van het thema en het nominatieproces. ➢ p.leurs@leurs.nl, 06.20.42.24.27. Of kijk op www.lvdgprijs.nl en social media.

Lees de andere nieuwsberichten

25/03/2024

Voorstellen nieuw lid | Dasha Zatula | Alutaz Consulting

Vandaag stellen we graag Dasha aan je voor. Dasha is ondernemer bij Alutaz Consulting, naast haar baan in de internationale

18/09/2023

Voorstellen nieuwe Kennispartner | 6P Partners | Psychologie in Business

We zijn verheugd om 6P Partners BV uit Montfort als onze nieuwe kennispartner voor te stellen. Remy de Wild en

06/03/2024

Voorstellen nieuwe MKB-Limburg partner | Full Events

FULL Events is dé totaalleverancier van Zuid-Nederland voor al je feestelijkheden. Vanuit onze twee vestigingen in Weert en in Heerlen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners