Voorstellen nieuw lid | Bob van Brink | Huver Advocaten

Voorstellen nieuw lid | Bob van Brink | Huver Advocaten

Vandaag stellen we graag Bob van Brink aan u voor. Bob is inmiddels ruim 25 jaar advocaat in Venlo bij Huver Advocaten. Hij richt zich speciaal op ondernemers (specialisaties ondernemings- en faillissementsrecht). Samen zoeken naar de beste oplossing voor de klant vindt hij een uitdaging. En, als het nodig is stroopt hij zijn mouwen op om een juridisch robbertje te vechten. 

Buiten zijn werk wandelt Bob graag, doet hij aan fitness en duiken en viert hij graag Carnaval. Ook leest hij graag, waarbij geschiedenis zijn aandacht heeft. Tevens is hij lid van de Raad van Toezicht van Cohesie in Venlo. 

Bob verheugt zich enorm om mede-ondernemers te ontmoeten. Ben jij bovendien benieuwd wat Huver Advocaten voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met Bob op. 

📞0773545566

📧brink@huveradvocaten.nl

Lees de andere nieuwsberichten

07/07/2023

Terugblik | MKB Limburg Cup 2023!

Het team van Flight 5 bestaande uit René Luijten,Haico Dings, Peter Weijs en Roy Willemsen heeft met 67 punten de MKB Limburg Cup

14/12/2023

WINNAAR VAN DE LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS 2023

JAN HOUWEN WINNAAR VAN DE LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS 2023 Marco Baetsen wint de Talent Award Zakelijk Venlo verzamelde zich op

29/01/2024

Boekpresentatie “Bedrieglijk onvermogen”

‘Bedrieglijk onvermogen’ is de titel van het nieuwe boek van Kees van den Hombergh. Een roman over een ambitieuze vrouw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners