Voorstellen nieuw lid | Bob van Brink | Huver Advocaten

Voorstellen nieuw lid | Bob van Brink | Huver Advocaten

Vandaag stellen we graag Bob van Brink aan u voor. Bob is inmiddels ruim 25 jaar advocaat in Venlo bij Huver Advocaten. Hij richt zich speciaal op ondernemers (specialisaties ondernemings- en faillissementsrecht). Samen zoeken naar de beste oplossing voor de klant vindt hij een uitdaging. En, als het nodig is stroopt hij zijn mouwen op om een juridisch robbertje te vechten. 

Buiten zijn werk wandelt Bob graag, doet hij aan fitness en duiken en viert hij graag Carnaval. Ook leest hij graag, waarbij geschiedenis zijn aandacht heeft. Tevens is hij lid van de Raad van Toezicht van Cohesie in Venlo. 

Bob verheugt zich enorm om mede-ondernemers te ontmoeten. Ben jij bovendien benieuwd wat Huver Advocaten voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met Bob op. 

đź“ž0773545566

📧brink@huveradvocaten.nl

Lees de andere nieuwsberichten

13/09/2023

Voorstellen nieuw lid Robert Hoelen | Omzetters

Vandaag stellen we graag Robert Hoelen van Omzetters aan je voor. Als organisator van ondernemersbeurzen verbindt Omzetters MKB-ondernemers op krachtige wijze met elkaar. De

01/05/2023

MKB Transitie lening | Kennispartner LIOF

LIOF introduceert de MKB Transitie LeningVanaf nu kunnen gevestigde MKB bedrijven in Limburg gebruik maken van de MKB Transitie Lening.

26/09/2023

Weerterlandprijs 2023

Na inmiddels vier succesvolle edities in 2014, 2016, 2018 en 2021 wordt in 2023 wederom de Weerterlandprijs uitgereikt aan een

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners