Nieuwe Kennispartner | Simac BCI

Nieuwe Kennispartner | Simac BCI

Afgelopen week waren we in Heerlen bij het mooie bedrijf SIMAC BCI. Hier ondertekenden directeur Marco Bosma van Simac BCI en Sandra Roemen-Looijen, relatiebeheerder bij MKB Limburg, de partnerovereenkomst.

Simac BV helpt organisaties met hun digitale uitdagingen. Volgens Marco Bosma worden in deze tijd veel software projecten gestart maar niet altijd succesvol afgerond of zelfs tussentijds stopgezet. Redenen hiervoor kunnen zijn: opdrachtgever is niet duidelijk genoeg, implementatiepartner is alleen met technisch aspect bezig en er is weinig rekening gehouden met de gebruiker. Een implementatie is een veranderproces en kan alleen slagen als er veel aandacht is voor de mens (gebruiker) en de processen. Vaak is dit een uitdaging binnen MKB-organisaties.

Simac BCI wil graag partner voor deze bedrijven zijn. Veel aandacht voor de mens en het proces, alleen dan gaat een implementatie project volgens Marco slagen. Simac BCI zorgt voor draagkracht in de organisatie en dat iedereen er op een goede manier bij betrokken is.

Om deze reden heeft Simac BCI een partnerovereenkomst met MKB-Limburg afgesloten. Het bedrijf wil graag kennis overbrengen aan MKB-Limburg leden.

Dit doen zij door het inzetten van onder andere consultants, analisten, ontwikkelaars en testers. Het bedrijf heeft hiervoor tools ontwikkeld om organisaties te helpen met deze veranderingen.

Simac BCI, gevestigd in Heerlen, maakt deel uit van de Simac familie, een grote IT dienstverlener uit Brabant. Het is een familiebedrijf waar de mens nog echt telt. Met 19 Simac bedrijven onder de paraplu van Simac Techniek kunnen zij een breed scala diensten bieden aan hun klanten in Nederland en daarbuiten.

Lees de andere nieuwsberichten

21/06/2023

Kennispartner Fontys Venlo | Cursusaanbod

Fontys Venlo is een toonaangevende hogeschool gevestigd in Venlo. We bieden naast de bachelor- en masteropleidingen een breed palet aan cursussen

14/11/2023

Voorstellen nieuw lid | Marc Puyn | HKB

Vandaag stellen we graag Marc Puyn aan je voor. Marc is oprichter van HKB Noord-Limburg. HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers

06/07/2023

Terugblik | Be a hero for one day | 2 juni 2023

Wat een TOP MVO dag, afgelopen vrijdag! Samen met de Stichting Present en Bizzomate gingen we aan de slag bij drie projecten in Parkstad.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners