Nieuwe Kennispartner | Simac BCI

Nieuwe Kennispartner | Simac BCI

Afgelopen week waren we in Heerlen bij het mooie bedrijf SIMAC BCI. Hier ondertekenden directeur Marco Bosma van Simac BCI en Sandra Roemen-Looijen, relatiebeheerder bij MKB Limburg, de partnerovereenkomst.

Simac BV helpt organisaties met hun digitale uitdagingen. Volgens Marco Bosma worden in deze tijd veel software projecten gestart maar niet altijd succesvol afgerond of zelfs tussentijds stopgezet. Redenen hiervoor kunnen zijn: opdrachtgever is niet duidelijk genoeg, implementatiepartner is alleen met technisch aspect bezig en er is weinig rekening gehouden met de gebruiker. Een implementatie is een veranderproces en kan alleen slagen als er veel aandacht is voor de mens (gebruiker) en de processen. Vaak is dit een uitdaging binnen MKB-organisaties.

Simac BCI wil graag partner voor deze bedrijven zijn. Veel aandacht voor de mens en het proces, alleen dan gaat een implementatie project volgens Marco slagen. Simac BCI zorgt voor draagkracht in de organisatie en dat iedereen er op een goede manier bij betrokken is.

Om deze reden heeft Simac BCI een partnerovereenkomst met MKB-Limburg afgesloten. Het bedrijf wil graag kennis overbrengen aan MKB-Limburg leden.

Dit doen zij door het inzetten van onder andere consultants, analisten, ontwikkelaars en testers. Het bedrijf heeft hiervoor tools ontwikkeld om organisaties te helpen met deze veranderingen.

Simac BCI, gevestigd in Heerlen, maakt deel uit van de Simac familie, een grote IT dienstverlener uit Brabant. Het is een familiebedrijf waar de mens nog echt telt. Met 19 Simac bedrijven onder de paraplu van Simac Techniek kunnen zij een breed scala diensten bieden aan hun klanten in Nederland en daarbuiten.

Lees de andere nieuwsberichten

16/05/2023

13 juni | SNS | Ondernemersavond

Sommige mensen zijn ervan overtuigd: “robots spelen over een paar jaar een grote rol in ons bedrijfsleven.” Ze nemen straks

13/09/2023

Genomineerden LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS & TALENT AWARD 2023

BEKENDMAKING GENOMINEERDENLODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS & TALENT AWARD 2023 Op dinsdag 12 september worden de genomineerden van de Lodewijk

24/01/2024

Voorstellen nieuw lid | Guy Levy | Intenza

Vandaag stellen we graag Guy Levy van Intenza aan je voor. Guy heeft gedurende twee decennia het voorrecht gehad om

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners