Voorstellen nieuw lid | Serge Weening | Weening Strafrechtadvocaten

Voorstellen nieuw lid | Serge Weening | Weening Strafrechtadvocaten

Vandaag stellen we graag Serge aan je voor. Serge is advocaat bij Weening Strafrechtadvocaten, een van de grootste gespecialiseerde strafrechtkantoren van Nederland.

Als laatste stagiaire van Max Moszkowicz sr. vestigde Serge zich in Maastricht. Weening Strafrechtadvocaten is een nichekantoor dat in zijn streven naar de hoogste kwaliteit verschillende strafrechtelijke deelspecialisaties heeft. Eén van de specialisaties van Serge is het ondernemingsstrafrecht.

Hoewel iedereen graag ver wegblijft van het strafrecht, kan men er toch ongewild mee in aanraking komen. Als ondernemer kun je daarbij denken aan verkeers- en bedrijfsongevallen, maar ook aan fraudeonderzoeken door bijvoorbeeld de FIOD. Serge en zijn team staan u daar – eventueel in samenwerking met uw “huisadvocaat” – graag in bij.

Neem gerust eens contact op met Serge via onderstaande mogelijkheden.

📱 +31(0)88 933 64 64

Lees de andere nieuwsberichten

09/10/2023

Voorstellen nieuw lid | Ron Kleuskens & Jacky de Koning | Upforce

Vandaag stellen we graag Ron Kleuskens en Jacky de Koning van Upforce aan je voor. Jacky de Koning is werkzaam

16/06/2023

Nieuwsartikel | Kennispartner SNS Bank

Oversluiten kost geld, maar tot 1 mei aanstaande iets minder dan gebruikelijk. Sluit je jouw bedrijfshypotheek over naar SNS Bank dan krijg

13/09/2023

Genomineerden LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS & TALENT AWARD 2023

BEKENDMAKING GENOMINEERDENLODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS & TALENT AWARD 2023 Op dinsdag 12 september worden de genomineerden van de Lodewijk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners