Zelfstandige en zit het financieel even tegen? Durf hulp te vragen

Zelfstandige en zit het financieel even tegen? Durf hulp te vragen

Of je nu zzp’er bent of werkgever, zelfstandig ondernemen is durven. De durf hebben om iets nieuws te beginnen of om nu niet te weten wat je over een half jaar doet. Sam&Venlo – het samenwerkingsverband van Jeugdfonds Sport en Cultuur en  Leergeld Venlo – vraagt je om in tijden van een energiecrisis, inflatie en de nasleep van coronaschulden te doen wat je altijd doet. Durven. Durf hulp te accepteren. Hulp waarmee je kinderen toch die laptop voor school kunnen aanschaffen, de contributie voor het voetbal kunnen betalen of danslessen kunnen volgen.

Want Jeugdfonds Sport & Cultuur en Leergeld Venlo  bieden financiële hulp voor kinderen van gezinnen met geldzorgen. Leergeld helpt voor school met een laptop of een chromebook, zwemles of een fiets. En Jeugdfonds Sport & Cultuur draagt bij aan de contributie voor de sportclub of cultuurvereniging waarvan je zoon of dochter lid is of wil zijn. Zodat jouw kinderen mee kunnen blijven doen. Want in goede tijden is winst of groei misschien de beloning voor je durf als zelfstandige, deze hulp is jouw beloning voor die durf nu het even tegenzit. Dus durf. Vraag ons om hulp. Voor je kinderen. Dan komen we samen deze tijd door.

 Tot eind 2023 kunnen gezinnen waarvan het inkomen tot 150% van het minimum bijstandsniveau bedraagt, in aanmerking komen voor steun.

 Sam&Venlo is te bereiken via:

Je staat er niet alleen voor

Hogeschool Utrecht, Qredits en ONL presenteerde in 2022 al dat 60% van de ondernemers (ver) onder het minimumloon zit. En begin dit jaar presenteerde De Ondernemer cijfers die lieten zien dat steeds meer bedrijven en ondernemers stoppen vanwege de combinatie van arbeidsmarkt, regeldruk en opgelopen (corona)schulden. Mocht je dus in de situatie zitten dat er geldzorgen zijn; je bent niet de enige en je hoeft je nergens voor te schamen. De hulp is er, dus benut die. Niet alleen voor schooldeelname maar zeker ook om te kunnen sporten of om cultuur te kunnen beoefenen. Dat is  ontzettend goed voor de gezondheid, sociale ontwikkeling en vorming van je kind.

Over Sam&Venlo

Sam&Venlo is sinds 2020 het samenwerkingsverband van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en  Leergeld Venlo. Samen zorgen ze ervoor, dat kinderen en jongeren uit Venlose gezinnen met geldzorgen mee kunnen blijven doen op school en op het gebied van sport en cultuur. Meer informatie is te vinden op www.leergeldvenlo.nl en www.jeugdfondssportencultuur.nl/venlo . Voor alle voorzieningen zie www.jeugdfondsenvenlo.nl

Lees de andere nieuwsberichten

06/07/2023

Reis voordelig met Arriva bus en trein deze zomer!

Deze zomer gaan de A73 tunnels dicht, de Roertunnel en Tunnel Swalmen worden gesloten voor groot onderhoud van 14 juli

18/09/2023

Voorstellen nieuwe Kennispartner | 6P Partners | Psychologie in Business

We zijn verheugd om 6P Partners BV uit Montfort als onze nieuwe kennispartner voor te stellen. Remy de Wild en

16/06/2023

Nieuwsartikel | Kennispartner SNS Bank

Oversluiten kost geld, maar tot 1 mei aanstaande iets minder dan gebruikelijk. Sluit je jouw bedrijfshypotheek over naar SNS Bank dan krijg

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners