Welkom in de wereld van online marketing

Welkom in de wereld van online marketing

Onze partner Fontys biedt een nieuwe marketing cursus aan, gekoppeld aan het bedrijf waarvoor je werkt. Je werkt dus aan je eigen case en komt zo met je eigen marketingplan aan het eind van de cursus. MKB leden krijgen 5% korting.

In deze basiscursus leer je de voordelen van online marketing te gebruiken. Dit doe je in de praktijk en met internationale deelnemers.
Jouw bedrijf is de casus waarmee je werkt. Je hebt direct resultaat om te implementeren in je organisatie. Het maakt niet uit of je weinig of geen ervaring hebt met online marketing. Misschien heb je online marketing tot nu toe uitbesteed. Na deze cursus kun je direct aan de slag! Je kunt de cursus online of offline in Venlo volgen. De cursus wordt in het Engels gegeven. Deze interessante 15 masterclasses kun je volgen voor 995 euro. Vanaf 1 december iedere vrijdag van 14.00 – 16.30 uur met uitzondering van de schoolvakantie.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich direct of indirect met marketing bezighoudt. Daarbij denk je al snel aan marketingmedewerkers. Maar daar de cursus is er voor iedereen met beslissingsbevoegdheid binnen een bedrijf. Je hebt baat bij meer kennis van Online Marketing, als je sturing geeft.

Vervolgcursussen voor gevorderden
Heb je al veel ervaring met online marketing? Speciaal voor jou ontwikkelt Fontys vervolgcursussen voor gevorderden. Op fontysvenlo.nl verschijnt regelmatig nieuw aanbod.

Inhoud en opbouw
Voor deze cursus is geen kennis van online marketing vereist. Alle relevante basisbegrippen passeren de revue. De thema’s starten met theorie en vervolgens in de praktijk van jouw bedrijf.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Inleiding in online marketing
  • Website Design en Website Navigation
  • Display Ads
  • Zoekmachine-Marketing: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)
  • E-mail marketing
  • Affiliate marketing
  • Social media marketing
Bijeenkomsten

In totaal zijn er 15 bijeenkomsten.
De bijeenkomsten bestaan uit lessen, intensieve coachingsgesprekken en presentaties.
Natuurlijk staan de lesmaterialen altijd digitaal ter beschikking.

Meerwaarde
De voordelen van deze cursus zijn legio. Je verbreedt niet alleen jouw kennis en inzicht, maar brengt geleerde ook direct in de praktijk. Hiervan profiteert ook jouw bedrijf. Door de intensieve coachinggesprekken met de docenten – die doorgaans kunnen bogen op jarenlange praktijkervaring – halen we nog meer uit jou én uit je onderneming.

Certificaat Edubadge Online Marketing
Aan het einde van de cursus presenteer je wat je hebt geleerd. Indien je voor deze presentatie een voldoende behaalt, ontvang je het certificaat ‘Edubadge online marketing’. Meer informatie over Edubadges vind je op edubadges.nl.Voor meer informatie: Online Marketing | Fontys

 

Lees de andere nieuwsberichten

19/09/2023

Subsidie omzetderving door overstromingen door zoet en afstromend water

Limburgse en Brabantse ondernemers die door het hoogwater van juli 2021 fors omzetverlies hebben geleden, kunnen een beroep doen op

20/12/2023

Voorstellen nieuw lid | Bas Keltjens | Home of Heroes

Vandaag stellen we graag Bas Keltjens van Home of Heroes aan je voor. Bas is oprichter en eigenaar van Home

05/09/2023

Voorstellen nieuwe partner | N+P Group

N+P Group en MKB-Limburg: Samen sterker in duurzaam ondernemen door partnerovereenkomst Een lokale samenwerking met (inter)nationale impact Op maandag 4

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners