Voorstellen nieuwe partner | Bizzomate

Voorstellen nieuwe partner | Bizzomate

Kies voor flexibele en snelle digitalisering met Bizzomate

Vandaag stellen wij graag onze nieuwe partner Bizzomate aan je voor. Bizzomate brengt Limburgse expertise samen met de mogelijkheden van Low-code om jouw doelen met digitalisering te bereiken.

In 2012 zijn ze gestart vanuit hun eerste kantoor in Meerssen. Inmiddels zijn ze met meerdere vestigingen en 70+ low-code experts in heel Nederland actief, maar blijven ze sterk verbonden met onze regio. Vanuit locatie Valkenburg helpen ze hun klanten in onder andere Nederlands en Belgisch Limburg. 

Philippe Neven werkzaam bij Bizzomate vanaf het prille begin, heeft meegebouwd aan Bizzomate van een startup tot prachtig MKB-bedrijf: “Een MKB-ondernemer begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om snel en flexibel in te kunnen spelen op vragen vanuit de business. Flexibele, digitale oplossingen helpen daarbij waarmee zij vervolgens hun klanten nog beter kunnen bedienen en hun bedrijf verder kunnen laten groeien. Een partner, zoals ons, moet begrijpen met welke specifieke uitdagingen MKB-ondernemers te maken hebben, een duidelijke aanpak hebben en in de buurt zitten. Bovenal moet het klikken en is er een gezamenlijk vertrouwen, dat wij samen de doelen bereiken en groei realiseren.”

Hoe kom je aan dit soort digitale oplossingen? Wat doe je met je huidige oplossingen op dat gebied? Hoe versnel je innovatie? Hoe breng je business en IT samen?  

Bizzomate helpt je graag verder!
Neven: “Wij laten zien dat de ontwikkeling van digitale oplossingen ook anders kan. Geen bodemloze put van te dure of uitgestelde projecten, maar snelle op maat gemaakte digitale oplossingen waarmee je snel kunt reageren op veranderende behoeften vanuit de business. We geloven in sterke partnerschappen die wederzijdse groei mogelijk maken. We zijn geen app-bouwers die daarna meteen weer weg zijn; wij willen samenwerken aan het lange termijn succes van onze klanten. Daarbij begrijpen we de lokale uitdagingen als geen ander, en zijn wij altijd de buurt. Essentieel voor een goede samenwerking.”

Wil je meer weten over Bizzomate en onze ervaring met low-code?
Maak jouw groei-ambities waar met low-code technologie. Bizzomate laat je graag zien hoe. Neem geen genoegen met uitgestelde projecten en onnodige kosten, en kies voor een low-code partner die jouw bedrijf snel en ook goed vooruithelpt. Als toegewijde Mendix-partner heeft Bizzomate in de afgelopen 11 jaar vele succesvolle low-code projecten uitgevoerd bij toonaangevende bedrijven in Limburg zoals MediReva, de Universiteit Maastricht, Maximus, Easytocare, AZL, MUMC+ en DSM.

Wil jij kennismaken?
Het Bizzomate team van meer dan 70 experts staat voor je klaar om je te helpen om de digitale ambities van jouw bedrijf te realiseren. Neem gerust eens contact op met Philippe Neven om de mogelijkheden te bespreken. “Wij zorgen voor een goed stuk vlaai.”

Neem gerust eens contact op met Philippe om de mogelijkheden te bespreken. 

📧 philippe.neven@bizzomate.com

Lees de andere nieuwsberichten

25/03/2024

Voorstellen nieuw lid | Dasha Zatula | Alutaz Consulting

Vandaag stellen we graag Dasha aan je voor. Dasha is ondernemer bij Alutaz Consulting, naast haar baan in de internationale

29/08/2023

Voorstellen nieuwe partner | Appart

Vandaag stellen we graag Paul Cremers aan je voor. Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Samen met

25/10/2023

Politiek breekt lans voor mkb-financiering

De stevige lobby van MKB-Nederland voor verbetering van de financiering van het mkb werpt zijn vruchten af. D66 en CDA

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners