Voorstellen nieuw lid | Willemien Lemmers | Cair Business Suppport

Voorstellen nieuw lid | Willemien Lemmers | Cair Business Suppport

Vandaag stellen we graag Willemien Lemmers van Cair Business Support aan je voor. Na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse organisaties in de agrofood, agrarische sector, bouwbranche en makelaardij, is Willemien onlangs gestart als zelfstandig ondernemer.

De naam 𝗖𝗔𝗜𝗥 is afkomstig van de namen van haar dochters 𝗖𝗮rmen en 𝗜𝗿is. Daarnaast klinkt Cair als zorgen, en dat is waar Cair Business Support voor staat. Zorgen, ontzorgen, regelen, ondersteunen en organiseren bij werkzaamheden waar een organisatie dat nodig heeft. Willemien is een mensenmens en haar kracht is regelen en organiseren. Ze is een ondernemende duizendpoot en met haar hands-on mentaliteit en persoonlijke aandacht ondersteunt ze bedrijven in de breedste zin van het woord. Daarnaast denkt ze graag mee, is waar nodig kritisch en geeft, daar waar nodig input waardoor je in haar als persoon een waardevolle kracht hebt en jouw vraagstelling tot in de puntjes geregeld zal worden.

Benieuwd welke ‘CAIR’ Willemien kan bieden voor jouw onderneming? Kijk dan eens op haar website en neem vrijblijvend contact met haar op.

🖥 www.cairbusiness-support.nl

📧 willemien@cairbusiness-support.nl

📞 06-29 24 69 99

Lees de andere nieuwsberichten

15/08/2023

Lagerhuis Rosa, de verbinder tussen ondernemers!

Wil je als ondernemer iets bijdragen aan de toekomst van Sittard-Geleen? Noteer dan vrijdag 25 augustus in je agenda en

21/09/2023

Cyberevent 7 oktober 2023 | PVO Limburg

Wie wordt de Cyberhero? Wie is er slimmer online? Jij of je kinderen? Cyberveiligheid is voor jou als ondernemer een

25/05/2023

Voorstellen nieuw lid | Patrick van Lieshout | Patrick van Lieshout Engineering

Vandaag stellen we graag Patrick van Lieshout aan je voor. Patrick is eigenaar van Patrick van Lieshout Engineering. Hiermee ontzorgt en

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners