Voorstellen nieuw lid | Dasha Zatula | Alutaz Consulting

Voorstellen nieuw lid | Dasha Zatula | Alutaz Consulting

Vandaag stellen we graag Dasha aan je voor. Dasha is ondernemer bij Alutaz Consulting, naast haar baan in de internationale logistieke sector. Ze richt zich op het verbeteren van de (online) zichtbaarheid van diverse organisaties. Haar specialisatie ligt voornamelijk bij technische bedrijven, waar het van essentieel belang is om inhoudelijk goed op de hoogte te zijn, aangezien nauwkeurigheid en geloofwaardigheid cruciaal zijn in deze sector. Het ene sluit het andere niet uit, want Dasha verzorgt ook een stukje zichtbaarheid voor SharePower, een onderdeel van de alliantie waartoe ook MKB-Limburg behoort.

Met een passie voor AI biedt Dasha advies aan andere bedrijven. Ze heeft ervaring met het analyseren van de zwaktes van organisaties, naast het verbeteren van hun online zichtbaarheid. Ze gelooft in het belang van data-analyse en AI-gebaseerde oplossingen om bedrijven te helpen groeien en efficiënter te worden.

Ze zoekt voornamelijk verbinding met mede-ondernemers, maar staat ook open voor het bieden van ondersteuning aan anderen die dat nodig hebben.

In haar vrije tijd geniet Dasha van wandelen in de natuur en het organiseren van meditatie-evenementen. Ze gelooft dat een gezonde geest essentieel is voor goed ondernemerschap.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Dasha te bieden heeft? Neem dan gerust contact met haar op.

📧dasha.zatula@alutaz.com

📱 linkedin.com/in/dashazatula

Lees de andere nieuwsberichten

14/09/2023

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief september 2023

Beste ondernemer, Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Alle partijen bereiden zich op dit moment voor

14/11/2023

Hoeve Braamhorst Baarlo winnaar 13e Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas

Op woensdag 1 november 2023 heeft Kiwanis Peel en Maas voor de 13e keer met succes de Kiwanis Ondernemersprijs Peel

17/01/2024

Buma Sena tarieven 2024

Jaarlijks worden de tarieven geïndexeerd op basis van het door het Centraal Bureau voor de Statistiek gepubliceerde Consumenten Prijs Indexcijfer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners