Voorstellen nieuw lid | Janot Beckers | beuken’essers

Voorstellen nieuw lid | Janot Beckers | beuken’essers

Vandaag stellen we graag Janot Beckers aan je voor. Janot is verzekeringsadviseur en projectmanager bij financieel dienstverlener, beuken’essers. beuken’essers biedt diensten aan op het gebied van financieringen, verzekeringen, risicomanagement en pensioenen. Dit doen zij voor ondernemers onder het label beuken’essers…zeker van je zaak en voor particulieren onder het label b’e Financieel Fit. Wat hen onderscheidt is hun missie om het geluk van hun relaties te regisseren.

Janot en het team van beuken’essers zijn er namelijk van overtuigd dat er verscheidende factoren zijn die een cruciale rol spelen in het geluk van hun relaties, zoals wonen, werk, sociale relaties en gezondheid; financiële zekerheid is hierin zeker ook een belangrijke factor. Door financiële zorgen weg te nemen, kunnen relaties zich richten op hetgeen dat hen werkelijk gelukkig maakt. Een ondernemer wil namelijk bezig kunnen zijn met ondernemen in zijn of haar vakgebied, niet met financiële randzaken.

Dit vergt een andere aanpak dan die van een oorspronkelijk assurantiekantoor. Door middel van samenspel tussen adviseur en relatie, en door samenspel tussen de verschillende specialismes in hun organisatie, biedt beuken’essers een totaal aanpak die gericht is op het realiseren van de kerndoelen van hun relaties.

Benieuwd naar beuken’essers en wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Janot of kijk op hun website.

📧 jb@beuken-essers.nl

📱 06 – 236 477 65

💻 www.beuken-essers.nl

Lees de andere nieuwsberichten

26/04/2024

Onze Partner SNS organiseert 3 mooie events!

Onze partner SNS organiseert weer 3 mooie events die je niet wil missen: Event 1 🚀 Ben jij klaar voor

23/05/2023

Themasessie Cybercriminaliteit | PVO en Leisure Lab Limburg

Is jouw bedrijf voorbereid op verdachte mails? Op dinsdag 20 juni organiseren PVO en Leisure Lab Limburg een themasessie. Het thema is Cybercriminaliteit. Misschien

19/06/2023

A73 Tunnelrenovatie | Communicatie-Toolkit

A73 Tunnelrenovatie – Zomer 2023Vanaf 14 juli tot en met 4 september worden de Roertunnel en Tunnel Swalmen op de

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners