Kaartverkoop Lodewijk van der Grinten-prijs

Kaartverkoop Lodewijk van der Grinten-prijs

Op dinsdag 12 december 2023 wordt in theater de Maaspoort in Venlo de winnaar van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2023 bekendgemaakt. Sinds 2011 wordt in groot Venlo jaarlijks een ondernemer op een bijzondere manier geëerd met deze prijs. De prijs is een initiatief van LLTB, MKB Noord-Limburg, Ondernemend Venlo en Gemeente Venlo en is vernoemd naar Lodewijk van der Grinten, grondlegger van Océ van der Grinten, het huidige Canon Production Printing Netherlands B.V. Tijdens deze feestelijke avond zal er ook weer een Talent Award worden uitgereikt. Deze prijs voor jonge professionals is inmiddels een vast onderdeel van de prestigieuze ondernemersprijs.

Locatie:  theater de Maaspoort, Oude Markt 30, 5911 HH Venlo

Parkeren: Q-Park parkeergarage Maasboulevard: Prinsessesingel 5, Venlo

Inloop: vanaf 19.30 uur

Programma:  20.00 uur – 22.00 uur Aansluitend netwerkborrel. (Hela zaal)

Voor MKB-Limburg-leden hebben we een beperkt aantal (gratis) toegangskaarten beschikbaar. Je mag één introducé meebrengen. Dat kan je partner zijn maar bijvoorbeeld ook een potentieel MKB-lid. De kaarten worden op naam gereserveerd dus graag bij aanmelding per kaart; voornaam, achternaam en emailadres vermelden.

Aanmelden via het volgende emailadres: info@gesupport.nl t.a.v. Maarten Stoffels.

Ben er snel bij want: op = op!

Je krijgt na aanmelding per email bericht of er nog gratis kaarten zijn en zo ja per ommegaande de reserveringsbevestiging. De toegangskaart heeft een waarde van € 45,00 en wordt op naam geregistreerd. Indien je onverhoopt verhinderd bent laat het ons dan z.s.m. weten zodat we wellicht andere mensen blij kunnen maken met een gratis entreebewijs. Bij no-show kan het zijn dat MKB-Limburg een gedeelte van de entreekosten alsnog in rekening brengt. Uiterlijk 1 week voor de uitreikingsavond krijg je via email een digitale kaart toegestuurd. Je kunt deze kaart uitprinten of het pdf-document laten zien op jouw smartphone bij de toegangscontrole. Hier wordt de unieke barcode gescand.

Lees de andere nieuwsberichten

30/10/2023

Update vanuit de Themagroep Arbeidsmarkt-Onderwijs

De afgelopen maanden is de themagroep Arbeidsmarkt-Onderwijs bezig geweest met het in kaart brengen van de uitdagingen die onze achterban

20/12/2023

Kerstgroet MKB-Limburg

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een succesvol 2024, Bestuur en team MKB-Limburg! Op de foto en in het

14/12/2023

WINNAAR VAN DE LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS 2023

JAN HOUWEN WINNAAR VAN DE LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS 2023 Marco Baetsen wint de Talent Award Zakelijk Venlo verzamelde zich op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners