Voorstellen nieuw lid | Anouk Kierkels | Si-you

Voorstellen nieuw lid | Anouk Kierkels | Si-you

Vandaag stellen we graag Anouk Kierkels aan je voor. Anouk is fysiotherapeut voor mensen met hersenletsel en gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking. Samen met haar collega Wendy zijn ze eigenaar van Si-you, experts in prikkelverwerking.

Hoe kun je overprikkeling voorkomen? Hun jarenlange ervaring in het zorgen voor mensen met hersenletsel heeft hen geleerd hoe ze mensen met prikkelverwerkingsproblemen kunnen adviseren. Samen bekijken ze welke prikkels overbelasting veroorzaken en welke juist voor rust kunnen zorgen. Zo ontstaat er weer balans in je leven en kun je werken, sporten en vooral genieten zonder overprikkeling.

Ze zijn er voor iedereen; voor de collega die niet kan werken in een grote kantoortuin maar ook voor de moeder met dementie die maar blijft dwalen of een cliënt met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Benieuwd naar wat Anouk voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op haar website.

📱 www.si-you.nl 

Lees de andere nieuwsberichten

08/04/2024

Voorstellen nieuwe partner | Sven Peeters | Marktlink

Vandaag stellen we graag Sven Peeters aan je voor. Sven is manager bij het kantoor van Marktlink in Maastricht. Marktlink

25/08/2023

Vitaliteitsreis Live 23

Wij nodigen je van harte uit voor dè Limburgse vakdag ‘Vitaliteitsreis Live 23’ tijdens de aanstaande nationale vitaliteitsweek 2023! Dit

06/07/2023

Reis voordelig met Arriva bus en trein deze zomer!

Deze zomer gaan de A73 tunnels dicht, de Roertunnel en Tunnel Swalmen worden gesloten voor groot onderhoud van 14 juli

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners