Vitaliteitsreis Live 23

Vitaliteitsreis Live 23

Wij nodigen je van harte uit voor dè Limburgse vakdag ‘Vitaliteitsreis Live 23’ tijdens de aanstaande nationale vitaliteitsweek 2023! Dit evenement is speciaal voor werkgevers, HR en P&O managers, en andere medewerkers die zich bezighouden met vitaliteit binnen hun takenpakket.

Datum: donderdag 28 september

Locatie: VISTA college (CIOS), Milaanstraat 125, Sittard

Tijdens deze Vakdag krijg je de kans om je te laten inspireren door de verhalen van andere Limburgse bedrijven en organisaties die extra aandacht besteden aan de vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Een hoogtepunt van het evenement is de uitreiking van de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg, waarin deze bedrijven en organisaties, samen met de vakjury, hun inspirerende vitaliteitsverhalen delen.

Naast de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg bieden we een scala aan masterclasses, inspiratiesessies en workshop rondes. Het programma is een waardevolle samenstelling van bijdragen door Limburgse bedrijven, organisaties en professionals die uitblinken op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

En als kers op de taart pakken we een belangrijk thema binnen vitaliteitsbeleid aan: het omgaan met uitdagingen en weerstand in organisaties. Om dit te realiseren hebben we niemand minder dan de bekendste ‘quote-ers’ van Nederland uitgenodigd: OMDENKEN. Zij verzorgen een plenair programma-onderdeel; laat je vooral verrassen!

Mis deze kans niet om jouw kennis te vergroten, ervaringen te delen en waardevolle contacten op te doen. Samen bouwen we aan een vitale en gelukkige werkomgeving in Limburg!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de ‘Vitaliteitsreis Live 23’. Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek op dit inspirerende evenement.

Lees de andere nieuwsberichten

02/11/2023

Kaartverkoop Lodewijk van der Grinten-prijs

Op dinsdag 12 december 2023 wordt in theater de Maaspoort in Venlo de winnaar van de Lodewijk van der Grinten

03/04/2024

Webinar 16 april 2024: zo financier je verduurzaming

Wil je jouw bedrijf verduurzamen en ben je benieuwd hoe je dit kunt financieren? Er zijn veel mogelijkheden: eigen vermogen,

24/01/2024

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief januari 2024

Beste ondernemers, Namens het bestuur van MKB-Limburg wil ik jullie allen een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen. Het afgelopen jaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners