Vitaliteitsreis Live 23

Vitaliteitsreis Live 23

Wij nodigen je van harte uit voor dè Limburgse vakdag ‘Vitaliteitsreis Live 23’ tijdens de aanstaande nationale vitaliteitsweek 2023! Dit evenement is speciaal voor werkgevers, HR en P&O managers, en andere medewerkers die zich bezighouden met vitaliteit binnen hun takenpakket.

Datum: donderdag 28 september

Locatie: VISTA college (CIOS), Milaanstraat 125, Sittard

Tijdens deze Vakdag krijg je de kans om je te laten inspireren door de verhalen van andere Limburgse bedrijven en organisaties die extra aandacht besteden aan de vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Een hoogtepunt van het evenement is de uitreiking van de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg, waarin deze bedrijven en organisaties, samen met de vakjury, hun inspirerende vitaliteitsverhalen delen.

Naast de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg bieden we een scala aan masterclasses, inspiratiesessies en workshop rondes. Het programma is een waardevolle samenstelling van bijdragen door Limburgse bedrijven, organisaties en professionals die uitblinken op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

En als kers op de taart pakken we een belangrijk thema binnen vitaliteitsbeleid aan: het omgaan met uitdagingen en weerstand in organisaties. Om dit te realiseren hebben we niemand minder dan de bekendste ‘quote-ers’ van Nederland uitgenodigd: OMDENKEN. Zij verzorgen een plenair programma-onderdeel; laat je vooral verrassen!

Mis deze kans niet om jouw kennis te vergroten, ervaringen te delen en waardevolle contacten op te doen. Samen bouwen we aan een vitale en gelukkige werkomgeving in Limburg!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de ‘Vitaliteitsreis Live 23’. Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek op dit inspirerende evenement.

Lees de andere nieuwsberichten

13/09/2023

Voorstellen nieuw lid Robert Hoelen | Omzetters

Vandaag stellen we graag Robert Hoelen van Omzetters aan je voor. Als organisator van ondernemersbeurzen verbindt Omzetters MKB-ondernemers op krachtige wijze met elkaar. De

30/05/2023

12 juni | Logistiek Cafe

Als bouwondernemer heb je te maken met stikstofnormen, de komst van zero-emissiezones en duurzaamheidseisen van opdrachtgevers. Hoe blijf je slim

06/07/2023

Reis voordelig met Arriva bus en trein deze zomer!

Deze zomer gaan de A73 tunnels dicht, de Roertunnel en Tunnel Swalmen worden gesloten voor groot onderhoud van 14 juli

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners