VDL Nedcar Job-Event

VDL Nedcar Job-Event

Vanaf 5 februari starten de VDL Nedcar Job Events. Op deze Job Events pitchen werkgevers – onder professionele begeleiding – hun vacatures aan medewerkers van VDL Nedcar. De medewerkers stellen vragen, geven hun mening én tips. Voor werkgevers een unieke kans om rechtstreeks in contact te komen met medewerkers van VDL Nedcar.

De komende tijd organiseren we 12 events. Er kunnen circa 9 werkgevers per Job Event meedoen. Op basis van interesse bij de werkgevers worden er aanvullende Job Events georganiseerd. Na aanmelding wordt contact opgenomen om praktische afspraken te maken en een datum te kiezen die het beste past.

Videopitch
Tijdens de Job Events bereiken de werkgevers een beperkt aantal werknemers. Er zijn in 2023 Job Events geweest waar meer dan 80 medewerkers aanwezig waren, maar de opkomst was vaak ook lager.

Om zoveel mogelijk medewerkers van VDL Nedcar te bereiken, is het daarom mogelijk een videopitch op te nemen. Deze videopitch verspreiden we onder alle (ex) medewerkers van VDL Nedcar (en andere werkzoekenden). Natuurlijk krijgt de werkgever de video zelf ook, zodat deze gebruikt kan worden voor andere doeleinden.

Werkgevers, die gebruik willen maken van deze optie betalen een eenmalige bijdrage aan de productiekosten van € 395,00 (exclusief BTW). Wil je een voorbeeld zien van een pitchvideo? klik dan hier

Vragen
Heb je nog vragen? Stel ze door een mail te sturen naar info@arbeidsmarktplaats.eu. of bel naar (085) 0601417.

Lees de andere nieuwsberichten

26/02/2024

20 miljoen voor Regio Deal Midden-Limburg

Belangrijke impuls voor brede welvaart in de regio Het ministerie heeft laten weten 20 miljoen euro toe te kennen aan

23/11/2023

Save the Date | 18 januari 2024 | Gemeente Roermond

21/08/2023

De energiebrigade

Hulp voor ondernemers De gemeente helpt ondernemers uit het MKB (Midden- en Klein Bedrijf) met energiebesparende maatregelen. De pilot ‘energiebrigade’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners