Reis voordelig met Arriva bus en trein deze zomer!

Reis voordelig met Arriva bus en trein deze zomer!

Deze zomer gaan de A73 tunnels dicht, de Roertunnel en Tunnel Swalmen worden gesloten voor groot onderhoud van 14 juli t/m 4 september. Hoewel het vanwege de zomervakantie rustiger is op de weg en er goede omleidingsroutes zijn is verkeershinder niet volledig te voorkomen. Woon en werk jij in de omgeving van de tunnels, kies dan – indien mogelijk – voor de fiets of het OV als vervoersmiddel tijdens de hinderperiode. 

Reis met 20% korting via de Glimble app

Glimble is een gratis reisapp, voor OV en deelvervoer. Download Glimble in de App Store of op Google Play. Reis je met Glimble in de omliggende gemeentes van de A73? Dan reis je met 20% korting op bus en trein van Arriva. 

Wanneer is de korting geldig:

Van 14 juli 20.00 uur tot en met 28 augustus 05.00 uur

Op werkdagen tussen 06.00 – 20.00 uur 

Op weekenddagen tussen 09.00 – 21.00 uur 

https://www.middenlimburgbereikbaar.nl/ov-actie/

Lees de andere nieuwsberichten

04/05/2023

Interactieve Workshops International Sales | Zuyd HS

Benny van Calster, eigenaar CapitalM neemt je tijdens een tweetal interactive workshops mee op het gebied van international sales. (https://capitalm.be, https://www.linkedin.com/in/benny-van-calster)

19/09/2023

Subsidie omzetderving door overstromingen door zoet en afstromend water

Limburgse en Brabantse ondernemers die door het hoogwater van juli 2021 fors omzetverlies hebben geleden, kunnen een beroep doen op

27/10/2023

Rijvers BV uit Weert wint Weerterlandprijs 2023!

In een goed gevuld Munttheater werd op dinsdag 24 oktober onder luid applaus de Weerterlandprijs voor beste ondernemers uit Nederweert

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners