Nieuwsbericht van onze partner Eshgro

Nieuwsbericht van onze partner Eshgro

Eshgro genomineerd voor Top250 Groeibedrijven 2023!

Wij zijn verheugd mede te delen dat Eshgro is genomineerd voor de Top250 Groeibedrijven van Nederland. Jaarlijks publiceert het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met nlgroeit de ‘Top250 Groeibedrijven van Nederland’. 

Top250 Groeibedrijven van Nederland

Deze publicatie maakt deel uit van het langdurige onderzoek naar snelgroeiende bedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University. Een ‘Groeibedrijf’ is een snelgroeiend bedrijf dat over een periode van drie jaar jaarlijks gemiddeld met meer dan 20% groeide in voltijdse werkgelegenheid (FTE’s), met een minimum van 10 FTE’s bij de start van de meetperiode. De Top250 Groeibedrijven van 2023 zijn de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Nederland, en zijn geselecteerd op weging van absolute (in aantal) en relatieve (in percentage) groei van FTE’s tussen 2019 en 2022.

Investeren in eigen collega’s

Robbert de Ruijter, CEO van Eshgro, is in zijn nopjes met de nominatie. “Ik ben er enorm trots op om bij de Nederlandse top te horen. Het bewijs dat mijn collega’s elke dag het verschil maken.” Mede door verschillende overnames en de hierbij horende uitdagingen was 2022 een turbulent jaar voor Eshgro. Met een enorme drive en klantgerichtheid ondergaat Eshgro een transitie naar een nóg meer premium dienstverlener met een duidelijke focus: jouw IT-partner zijn. “Een duidelijke en transparante richting die ook zorgt voor meer werkplezier en doorgroei kansen voor onze medewerkers” aldus Robbert. “Mede omdat we gestopt zijn met het inhuren van mensen en alleen investeren in onze eigen collega’s.”

Onze rol zal veranderen van techbedrijf naar klantgerichte organisatie. “Een ’trusted advisor’ zoals de Engelsen het zo mooi noemen. In veel dingen zijn we écht heel goed en met andere zaken gaan we stoppen. Een mooi voorbeeld hiervan is dat we een hogere security baseline gaan hanteren. Een ‘zes’ qua veilig werken is geen optie meer.”

Lees de andere nieuwsberichten

18/09/2023

MKB Nederland | Enquête Maatschappelijke bijdrage ondernemers

Beste ondernemer, In heel Nederland zetten ondernemers zich actief in voor het verenigingsleven, lokale evenementen en veel andere maatschappelijke initiatieven.

24/01/2024

Voorstellen nieuw lid | Guy Levy | Intenza

Vandaag stellen we graag Guy Levy van Intenza aan je voor. Guy heeft gedurende twee decennia het voorrecht gehad om

25/08/2023

Voorstellen nieuwe partner | Bizzomate

Kies voor flexibele en snelle digitalisering met Bizzomate Vandaag stellen wij graag onze nieuwe partner Bizzomate aan je voor. Bizzomate

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners