MKB-Limburg - JAARKALENDER
slide image
Slide background

Jaarkalender Jaarkalender

Jaarkalender

ONZE ACTIVITEITEN EN BIJEENKOMSTEN IN 2023

Businessleden  mogen aansluiten bij alle events die georganiseerd worden! Dus woon je in het zuiden van Limburg mag je ook aansluiten bij de netwerkbeenkomst van Noord. Het vergroten van je netwerk gaat op deze manier nog sneller.

Business+ leden mogen naar alle events een 2e persoon meenemen, denk hierbij aan je (zakelijke) partner, collega of vriend. Je mag iedere keer dezelfde persoon meenemen maar je mag ook iedere keer iemand anders meenemen.

Basisleden zijn alleen welkom bij de kennissessies van onze partners.


   
 

In het onderstaande documenten vind je een overzicht van alle activiteiten die MKB-Limburg jaarlijks organiseert. Ook speciale dagen, vakanties en dagen dat ons kantoor gesloten is staan er in vermeld.
De jaarplanning wordt regelmatig ververst.

Let Op: Dit document is ter informatie, toekomstige evenementen kunnen nog wijzigen. Aan dit overzicht kunnen dus geen rechten worden ontleend.

klik hier om de jaarkalender te openen (de volledige kalender volgt spoedig)

Klik hier voor het agendaoverzicht op onze website voor meer informatie over de bijeenkomsten.

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV