MKB-Limburg - JAARKALENDER
slide image
Slide background

Jaarkalender

Jaarkalender

WIJ VERHEUGEN ONS OM JULLIE WEER TE MOGEN ONTMOETEN BIJ
ONZE ACTIVITEITEN EN BIJEENKOMSTEN IN 2022


Noteer de datums alvast in je agenda en kijk ook regelmatig op onze website waar deze jaarkalender en de agenda continu worden bijgewerkt.

Businessclub Limburg heeft weer vele mooie, interessante en bijzondere netwerkbijeenkomsten op de planning staan. Wij hopen jullie dan ook weer door de hele provincie te mogen begroeten.
In februari hebben we 2 kleinschalige Powerwalks georganiseerd maar voor de aankomende events worden we niet meer beperkt in aantallen en kunnen we weer met een groot gezelschap samen zijn.

   

Door Covid hebben we allemaal ook kennis gemaakt met de online meetings, presentaties en bijeenkomsten.
Wij zijn blij dat jullie hierbij aanwezig zijn geweest en ook online webinars of kennissessies zullen blijven plaatsvinden en komen dus ook voor op de jaarkalender.

In het onderstaande documenten vind je een overzicht van alle activiteiten die MKB-Limburg jaarlijks organiseert. Ook speciale dagen, vakanties en dagen dat ons kantoor gesloten is staan er in vermeld.
De jaarplanning wordt regelmatig ververst.

Let Op: Dit document is ter informatie, toekomstige evenementen kunnen nog wijzigen. Aan dit overzicht kunnen dus geen rechten worden ontleend.

klik hier om de jaarkalender te openen.

Klik hier voor het agendaoverzicht op onze website voor meer informatie over de bijeenkomsten.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV