Gratis workshop | Circulaire competenties

Gratis workshop | Circulaire competenties

Realiseer de duurzame ambities van jouw onderneming!

De overgang naar meer duurzaam of zelfs circulair ondernemen vereist een nieuw perspectief en vaardigheden van jouw medewerkers.

🔍 Inzicht en Grip

Als gedreven ondernemer begrijp je dat jouw team de drijvende kracht is achter het succes van jouw bedrijf. Maar heb je het juiste talent al aan boord? Welke teamleden zijn klaar voor deze transitie, en welke competenties ontbreken? Onze workshop biedt inzicht in jouw huidige personeelsbestand en helpt je de juiste mensen aan te trekken.

đŸ’ŒÂ Wat bieden we? Een analyse van jouw personeelsbestand doormiddel van de beproefde SPP-Methode door het Electoraat Employability van Zuyd Hogeschool.

📈 Wat levert het op?
Diepgaand inzicht in jouw huidige team.
Praktische handvatten om jouw medewerkers effectief in te zetten.
Strategische aanbevelingen voor jouw wervingscampagne.

Kortom, we brengen jouw duurzame ambities binnen handbereik.

💰 Investering? Dankzij de financiering uit de MKB Deal kunnen wij deze waardevolle workshop gratis aanbieden. Jouw investering? Maximaal 10 uur van jouw tijd – een kleine inspanning voor een enorme beloning!

De workshop gaat plaatsvinden bij Hogeschool Zuyd, in 1 of 2 afspraken. We plannen die samen met de ondernemers die zich aanmelden, in overleg dus. De planning is om in november te starten.

Meld je direct aan voor deze inspirerende workshop en maak jouw duurzame ambities waar!Â đŸŒđŸ’ŒđŸš€

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met:

Suzanne Westrik
westrik@groene-economie.nl
06-303 705 70

Lees de andere nieuwsberichten

16/10/2023

Gratis workshop | Circulaire competenties

Realiseer de duurzame ambities van jouw onderneming! De overgang naar meer duurzaam of zelfs circulair ondernemen vereist een nieuw perspectief

30/05/2023

14 juni | Dialoogsessie Deeltijdwerk in Nederland | UWV

Medio 2023 is de Nederlandse arbeidsmarkt nog steeds zeer krap, terwijl Nederland nog een relatief groot onbenut arbeidspotentieel heeft. Dit

17/05/2023

Terugblik | Kennissessie Arbeidsrecht | 6 april

Op donderdag 6 april gaf onze kennispartner Adelmeijer Hoyng Advocaten een interessante kennissessie met als thema “Actualiteiten arbeidsrecht”. Dominique Roomberg en Robbert Golsteijn, beiden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners