Aanbod 6P Partners | Basis Assessment

Aanbod 6P Partners | Basis Assessment

Onze partner 6P Partners heeft een mooi aanbod voor jullie:

Exclusief en tijdelijk KENNISMAKINGSAANBOD!

Ontvang tijdelijk 43% korting op het Basis Assessment tot uiterlijk 21 juni 2024. Geen €999.- maar €567.-

Krijg direct diepgaand inzicht in de persoonlijkheid van uw personeel zodat u deze nog effectiever kan inzetten, behouden en motiveren.

Nieuwsgierig?

Voorbeeld assessment

Wenst u ook personeel dat perfect past binnen uw organisatie? Op de juiste wijze de juiste dingen doet? Graag langdurig blijft werken, in goede gezondheid?

Dat kan!!!
Of heeft u het afgelopen jaar ervaring met iemand waar u achteraf toch niet helemaal tevreden over bent?

Dat kan anders !!!
Het Basis assessment is speciaal voor organisaties die een helder, praktisch en beknopt overzicht willen van de juiste context, sterktes, zwaktes, interesses en intrinsieke motivatie van een werknemer.

Waarom dit belachelijke aanbod? Wij willen graag iedere organisatie het succes van onze assessments laten zien, omdat wij geloven dat u veel meer kan doen met uw huidige personeel. Ook kunt u met het juiste doel en de juiste mensen, de juiste dingen doen.

Wij willen u graag kennis laten maken met onze assessments, ontworpen om uw HR-processen, wervings- en ontwikkelingsprocessen te optimaliseren. Een assessment is breed inzetbaar en kan dus antwoord geven op de meest uiteenlopende personeels- en ontwikkelingsvragen. Dit is dé ideale ondersteuning voor uw personeelsmanagement en HR-processen.

Maak uw processen eenvoudiger en berust uw keuzes op wetenschappelijke en eveneens praktische handvaten om uw personeel in hun kracht te zetten.

Voorbeeld assessment

Overtuigd? Wacht niet langer, deze actie is tijdelijk!

Direct aanvragen

Waarom Juist Ons Assessment?

Snel & Uiterst betrouwbaar in zeer begrijpelijke taal. Het assessment is volledig online, van de hoogst denkbare kwaliteit, praktisch en direct zichtbaar.

  • Betrouwbaar en Inzicht gevend: Onze assessments zijn wetenschappelijk onderbouwd, COTAN-gevalideerd en bieden diepgaand inzicht in zowel welke omgeving zij nodig hebben, hoe zij in een team werken, de interesses, motivatie, competenties en potentie van uw personeel.
  • Snel, Eenvoudig en Gebruiksvriendelijk: Onze rapporten geven een helder en praktisch inzicht in uw medewerkers waar u gelijk mee aan de slag kunt, met heldere teksten.
  • Onze assessments zijn van de hoogste kwaliteit (COTAN-gevalideerd): Ze geven u het volledige juiste inzicht in de persoonlijkheid van uw werknemer(s)!

 

Hoe werkt het?
We geloven sterk in de waarde die onze assessments kunnen bieden en we zijn ervan overtuigd dat u de voordelen zelf zult ervaren. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of benieuwd bent naar al onze mogelijkheden.

  • Aanmelden: Aanvraag Assessments | 6P Partners (Zorg ervoor dat u uw gegevens correct invult).
  • Planning: Uw aanvraag komt per email bij ons binnen.

 

Facturering gebeurt nadat uw aanvraag is gehonoreerd en nadat wij het assessment persoonlijk voor u hebben klaargezet. U ontvangt hier een bevestiging van per e-mail. Het Basis assessment rapport is direct beschikbaar nadat de kandidaat alle vragenlijsten en testen heeft voltooid.    Dit duurt 2-4 uur.

  • Ondersteuning: Heeft u vragen n.a.v. het assessment? Dan denken wij altijd graag met u mee, zonder extra kosten.

 

Overtuigd? Wacht niet langer, deze actie is tijdelijk!

Direct aanvragen

6P Partners is gespecialiseerd in: Assessments, 360 Graden feedback, Loopbaanbegeleiding, Werving & Selectie en Coaching.

Lees de andere nieuwsberichten

06/03/2024

Voorstellen nieuwe MKB-Limburg partner | Full Events

FULL Events is dé totaalleverancier van Zuid-Nederland voor al je feestelijkheden. Vanuit onze twee vestigingen in Weert en in Heerlen

15/06/2023

Awards Vitaal Werkgeverschap Limburg | inschrijven voor 14 juli

Bij deze nodigt onze partner Netwerk Vitaal Limburg jullie uit via onderstaande link om in te schrijven voor ‘de Awards Vitaal Werkgeverschap

03/04/2024

Voorstellen nieuwe leden | Marc & Wouter | Ruygh

Vandaag stellen we graag Marc & Wouter aan je voor. Ze zijn beide eigenaar van Ruygh. Ruygh staat voor echt

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners