19 april
Fortuna Sittard Stadion

< Terug naar events

Seminar Werkgeversvitaliteit

19 april
Fortuna Sittard Stadion

Vrijdag 19 april wordt het seminar WERKGEVERSVITALITEIT gehouden in het Fortuna Sittard Stadion.
Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan dit seminar.

OVER DIT EVENEMENT

OperaSana en haar partners nodigen je uit om samen met mensen uit het bedrijfsleven, maatschappelijk veld  en specialisten op een andere manier te kijken naar vitaliteit.

Veel bedrijven en organisaties kijken al snel naar hun medewerkers als het gaat om vitaliteit. Hoe gezond zijn ze? Hoe gelukkig zijn ze? Wat kunnen we ze aanbieden om nog vitaler te worden? Een yogales, een appeltje op de balie?

Maar hoe staat het nu met de omgeving zelf? Is die wél vitaal? En draagt die ook werkelijk bij aan vitaliteit?

40 jaar lang steken we al veel geld en energie in allerlei goedbedoelde, vaak op het individu gerichte interventies. 80% van deze interventies leidt niet tot een duurzame verbetering van de vitaliteit van je medewerker. Want je omgeving is nog niet zover.

Tijd om je blikveld te verruimen en je te laten uitdagen. Durf jij als organisatie in de spiegel te kijken? Vitaliteit als organisatieprioriteit op te pakken? Hoe bouw je een omgeving op een wijze, zodat al die interventies wel leiden tot vitale en gelukkige mensen. Laat je inspireren en ga in gesprek met bedrijfsleven, wetenschap en inhoudelijke experts om te ontdekken waar jij de juiste beweging kan maken.

Klik hier voor het programma

Aanmelden:
Aanmelden kan via onze app. Bij aanmelding via de app ben je verzekerd van deelname, dit kunnen we niet garanderen wanneer we je aanmelding ontvangen via de mail. Wil je hulp bij het downloaden van de app of heb je deze nog niet, stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nl

 

Bekijk ook de andere events

15april
Kennissessie CMC Marketing en Media | Radio en Bioscoop
14april
Amstel Gold Race 2024
29mei
MKB-Limburg Cup
24mei
Ondernemers wacht niet op water!
15april
Kennissessie CMC Marketing en Media | Radio en Bioscoop
14april
Amstel Gold Race 2024
29mei
MKB-Limburg Cup
24mei
Ondernemers wacht niet op water!

Onze business partners