Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief september 2023

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief september 2023

Beste ondernemer,

Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Alle partijen bereiden zich op dit moment voor en schrijven hun verkiezingsprogramma. Hierin ligt een kans voor ondernemers, maar die kans verzilvert zich niet vanzelf. Immers, de meeste programma-schrijvers van de politieke partijen zijn geen ondernemer. Wij moeten hen dus informeren en adviseren om de juiste plannen voor ondernemers in het programma te zetten. Hier zijn we in de afgelopen weken druk mee in de weer geweest en nog steeds. En dit is ook hard nodig! Het huidige demissionaire kabinet wil in de begroting voor het komende jaar weer 2 miljard euro nieuwe lasten bij ondernemers leggen om hun nieuwe wensen te bekostigen. Op 20 november is onze ALV; daar zullen we Limburgse kandidaat-kamerleden uitnodigen om hun te bevragen over hun ideeën hierover. Dan kunnen wij als ondernemers een verstandige keuze maken op 22 november. Intussen wens ik jullie een lekkere omzet in september en alle goeds en gezondheid voor thuis.

Veel groeten van je voorzitter, Martijn van Helvert

0652555000

Lees de andere nieuwsberichten

01/05/2023

MKB Transitie lening | Kennispartner LIOF

LIOF introduceert de MKB Transitie LeningVanaf nu kunnen gevestigde MKB bedrijven in Limburg gebruik maken van de MKB Transitie Lening.

03/04/2024

Webinar 16 april 2024: zo financier je verduurzaming

Wil je jouw bedrijf verduurzamen en ben je benieuwd hoe je dit kunt financieren? Er zijn veel mogelijkheden: eigen vermogen,

15/08/2023

Lagerhuis Rosa, de verbinder tussen ondernemers!

Wil je als ondernemer iets bijdragen aan de toekomst van Sittard-Geleen? Noteer dan vrijdag 25 augustus in je agenda en

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners