Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief april 2024

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief april 2024

Beste ondernemer,

Ik liep gistermorgen om 5.30 uur naar station Sittard en het was de eerste keer dit jaar dat de rozevingerige dageraad al zichtbaar was. Hoewel het nog best fris aanvoelde, met later op de dag ook nog flinke regen, was de ochtend helder en floten vele vogeltjes: De start van een prachtig seizoen waarin we vol goede moed omzet kunnen maken.

Om te zorgen dat jullie dit seizoen de omzet flink kunnen gaan boosten, gaan we met MBK-Limburg Sales Improvement lessen aanbieden. Een aantal van onze leden zijn gespecialiseerde docenten in dit vak. Verzorg jij met jouw bedrijf ook verkooptechniek-lessen. Meld je dan even bij mij als voorzitter en dan kijken we hoe jouw lessen in het curriculum van dit jaar in te passen zijn.

Alle leden die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de eigen sales skills of die van de medewerkers, moeten de nieuwsbrief en de agenda op de app in de gaten houden.

Veel groeten van je voorzitter, Martijn van Helvert 0652555000

Lees de andere nieuwsberichten

29/08/2023

Voorstellen nieuwe partner | Appart

Vandaag stellen we graag Paul Cremers aan je voor. Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Samen met

20/03/2024

Voorstellen nieuw lid | Gijs Hermans | Balance Business Club

Vandaag stellen we graag Gijs Hermans aan je voor. Gijs Hermans is oprichter en voormalig eigenaar van Auréus Vermogen. Vanaf

14/09/2023

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief september 2023

Beste ondernemer, Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Alle partijen bereiden zich op dit moment voor

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners