Voorstellen Toby Gijzen | Invictus High Performance Coaching

Voorstellen Toby Gijzen | Invictus High Performance Coaching

Vandaag stellen we graag Toby Gijzen aan je voor. Toby is trotse eigenaar van Invictus High Performance Coaching. In een wereld waar burn-outs, dementie, relatieproblemen en metabolische aandoeningen steeds vaker voorkomen, is het tijd om de oorzaak aan te pakken. Onderzoek toont aan dat deze problemen voornamelijk voortkomen uit lifestyle-keuzes, niet uit genetische factoren.

Bij Invictus geloven ze dat optimale prestaties, zowel zakelijk als privé, alleen mogelijk zijn wanneer je eerst je eigen zaken op orde hebt. Ze hechten waarde aan het herstellen van de balans tussen werk en privé, omdat dit essentieel is voor een vervuld leven. Hun coaching richt zich op zakelijke leiders die het belang van deze balans uit het oog zijn verloren en zichzelf en hun relaties tekort hebben gedaan. Hun unieke coaching, gericht op kernidentiteit & mindset, persoonlijk leiderschap, stress- en slaapmanagement, emotionele intelligentie en communicatie, zorgt ervoor dat je met meer energie, focus, impact en voldoening door het leven gaat.

Neem vandaag nog contact op met Toby en ontdek hoe Invictus je kunnen ondersteunen op jouw reis naar high performance en een gebalanceerd leven.

📧 toby@wordtinvictus.com

📱 www.wordtinvictus.com

Lees de andere nieuwsberichten

23/05/2023

Themasessie Cybercriminaliteit | PVO en Leisure Lab Limburg

Is jouw bedrijf voorbereid op verdachte mails? Op dinsdag 20 juni organiseren PVO en Leisure Lab Limburg een themasessie. Het thema is Cybercriminaliteit. Misschien

06/07/2023

Reis voordelig met Arriva bus en trein deze zomer!

Deze zomer gaan de A73 tunnels dicht, de Roertunnel en Tunnel Swalmen worden gesloten voor groot onderhoud van 14 juli

25/05/2023

Voorstellen nieuw lid | Patrick van Lieshout | Patrick van Lieshout Engineering

Vandaag stellen we graag Patrick van Lieshout aan je voor. Patrick is eigenaar van Patrick van Lieshout Engineering. Hiermee ontzorgt en

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners