Voorstellen nieuwe partner | Appart

Voorstellen nieuwe partner | Appart

Vandaag stellen we graag Paul Cremers aan je voor. Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Samen met Owen Manusama richtte hij in 2013 Appart op in een kleine garage. Waar Owen verantwoordelijk is voor de financiële en operationele kant alsmede de HR, is Paul de creatieve en commerciële kracht achter Appart. Het ondernemen zit hen in het bloed en ze weten daarom precies waar mede-ondernemers naar op zoek zijn. Door hun krachten te bundelen vormen ze een ideale combi. Met een toegewijd team achter zich weet Paul zijn creatieve en commerciële inzichten om te buigen tot passende concepten en ideeën. 

Appart is hét marketing- en communicatiebureau van Limburg. Wij bouwen merken & websites en ontwikkelen strategieën & marketing campagnes voor MKB (retail, maakindustrie, e-commerce en meer!) Met inmiddels 10 jaar ervaring heeft Appart bewezen zowel wereldmerken als lokale ondernemers te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar meer leads, klanten, medewerkers en op hun pad naar automatisering en merkversterking. 

‘’Appart zal altijd anders denken en zich onderscheiden in haar doen en laten. Met onze passie voor creativiteit, strategie en technologie creëren wij innovatieve en nieuwe ervaringen voor onze relaties. Hun wensen worden omgezet in concrete en meetbare resultaten. Vanuit onze diverse disciplines (IT, Design, Strategie en Marketing) adviseren we over de beste koers in een snel veranderend landschap, zowel on- als offline’’ aldus Paul. 

In 2022 was Appart tevens de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (MKB). Tot hun relaties behoren regionaal zeer bekende en sterke merken als OTTO Workforce, bijSTOX, Nedinsco, de High Tech Campus, Poels Wonen & Slapen, het Retailpark Roermond en Makita. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met Paul.

📧paul@appart.nl

Lees de andere nieuwsberichten

28/03/2024

Terugblik | Business Meets Business | Vind je klant!

  Woensdagochtend om 07.30 uur waren wij met een groep van 50 ondernemers te gast in het Amrâth Grand Hotel

18/01/2024

Arbeidsmarktplaats

Het einde van het jaar nadert dus we houden het kort. Ruim 400 werkgevers en bijna 600 vacatures. We bereikten

19/06/2023

A73 Tunnelrenovatie | Communicatie-Toolkit

A73 Tunnelrenovatie – Zomer 2023Vanaf 14 juli tot en met 4 september worden de Roertunnel en Tunnel Swalmen op de

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners