Voorstellen nieuw lid Robert Hoelen | Omzetters

Voorstellen nieuw lid Robert Hoelen | Omzetters

Vandaag stellen we graag Robert Hoelen van Omzetters aan je voor. Als organisator van ondernemersbeurzen verbindt Omzetters MKB-ondernemers op krachtige wijze met elkaar. De Venrayse beursorganisator is actief in Zuidoost-Nederland met de beurzen @Venray Big Business, @Venlo in Business, @Peelland in Business en @Vught in Business. Voor de Brabantse bouwsector ontwikkelde Omzetters het concept @Bouwdiner Brabant. 

Robert maakt graag van deze gelegenheid gebruik om de leden van MKB-Limburg uit te nodigen voor het eerstvolgende evenement: Venray Big Business in Schouwburg Venray op donderdag 21 september aanstaande. Meer informatie en gratis aanmelden als bezoeker kan via onderstaande link: 

đź–Ą www.venraybigbusiness.nl

 Andere vragen of benieuwd waar Robert je mee kan helpen? Neem dan gerust eens contact op via de mail. 

📧 info@omzetters.nl

Lees de andere nieuwsberichten

16/10/2023

Gratis workshop | Circulaire competenties

Realiseer de duurzame ambities van jouw onderneming! De overgang naar meer duurzaam of zelfs circulair ondernemen vereist een nieuw perspectief

12/10/2023

Nieuwe Kennispartner | Simac BCI

Afgelopen week waren we in Heerlen bij het mooie bedrijf SIMAC BCI. Hier ondertekenden directeur Marco Bosma van Simac BCI

11/10/2023

Voorstellen nieuw lid | Ben Ramaekers | Benlegal

Vandaag stellen we graag Ben Ramaekers van Benlegal aan je voor. Ben is bedrijfsjurist (voormalig advocaat) en oprichter van Benlegal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners