Voorstellen nieuw lid | Marc Puyn | HKB

Voorstellen nieuw lid | Marc Puyn | HKB

Vandaag stellen we graag Marc Puyn aan je voor. Marc is oprichter van HKB Noord-Limburg. HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Ze zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Ze zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet.

Al hun adviseurs staan naast de ondernemer en helpen bij de uitvoering van plannen en verbetertrajecten. ‘’Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak. Niemand heeft zin in wollige rapporten die uiteindelijk nog geen praktische handvatten bieden. Daarom hebben wij de HKB Methode ontwikkeld. We zorgen voor een duidelijk, op maat gemaakt stappenplan met praktische acties en haalbare doelen. Deze aanpak is uniek en bewezen effectief. Op deze manier werk je weer aan je bedrijf in plaats van erin, met meer succes, plezier en rust’’ aldus Marc.

Hun deskundigheidsgebieden in bedrijfsadvies zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap. HKB Noord-Limburg ondersteunt jouw onderneming met bedrijfskundig advies en helpt jou als ondernemer met al je ondernemersvragen.

Neem gerust eens contact op met Marc, hij helpt je met succesvoller ondernemen. Marc beschikt over jarenlange ervaring als ondernemer in het MKB. Graag zet hij zijn kennis en ervaring in ten behoeve van collega-ondernemers in de regio Noord-Limburg.

📞+31 6 51590828

📧m.puyn@hkb-advies.nl

 

Lees de andere nieuwsberichten

04/12/2023

Voorstellen nieuwe partner | Remondis Containers

Onlangs waren we in Echt bij REMONDIS Containers B.V. Hier ondertekende Gino Doors, Accountmanager REMONDIS, en Sandra Roemen-Looijen, relatiebeheer bij

24/10/2023

Startersevent Limburg | 1 november 2023

Het StartersCentrum Limburg timmert al ruim 28 jaar aan de weg met voorlichting en advies voor startende ondernemers waaronder regionale

18/09/2023

Voorstellen nieuwe Kennispartner | 6P Partners | Psychologie in Business

We zijn verheugd om 6P Partners BV uit Montfort als onze nieuwe kennispartner voor te stellen. Remy de Wild en

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners