Voorstellen nieuw lid | Marc Puyn | HKB

Voorstellen nieuw lid | Marc Puyn | HKB

Vandaag stellen we graag Marc Puyn aan je voor. Marc is oprichter van HKB Noord-Limburg. HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Ze zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Ze zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet.

Al hun adviseurs staan naast de ondernemer en helpen bij de uitvoering van plannen en verbetertrajecten. ‘’Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak. Niemand heeft zin in wollige rapporten die uiteindelijk nog geen praktische handvatten bieden. Daarom hebben wij de HKB Methode ontwikkeld. We zorgen voor een duidelijk, op maat gemaakt stappenplan met praktische acties en haalbare doelen. Deze aanpak is uniek en bewezen effectief. Op deze manier werk je weer aan je bedrijf in plaats van erin, met meer succes, plezier en rust’’ aldus Marc.

Hun deskundigheidsgebieden in bedrijfsadvies zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap. HKB Noord-Limburg ondersteunt jouw onderneming met bedrijfskundig advies en helpt jou als ondernemer met al je ondernemersvragen.

Neem gerust eens contact op met Marc, hij helpt je met succesvoller ondernemen. Marc beschikt over jarenlange ervaring als ondernemer in het MKB. Graag zet hij zijn kennis en ervaring in ten behoeve van collega-ondernemers in de regio Noord-Limburg.

📞+31 6 51590828

📧m.puyn@hkb-advies.nl

 

Lees de andere nieuwsberichten

19/09/2023

Subsidie omzetderving door overstromingen door zoet en afstromend water

Limburgse en Brabantse ondernemers die door het hoogwater van juli 2021 fors omzetverlies hebben geleden, kunnen een beroep doen op

29/08/2023

Voorstellen nieuwe partner | Appart

Vandaag stellen we graag Paul Cremers aan je voor. Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Samen met

24/10/2023

Startersevent Limburg | 1 november 2023

Het StartersCentrum Limburg timmert al ruim 28 jaar aan de weg met voorlichting en advies voor startende ondernemers waaronder regionale

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners