Voorstellen nieuw lid | Lou Cremers | Watersley sports en talentpark

Voorstellen nieuw lid | Lou Cremers | Watersley sports en talentpark

Vandaag stellen we graag Lou Cremers van Watersley Sports en Talentpark aan je voor. Als ondernemer, atleet of sportteam ben je hier aan het juiste adres om te groeien en te verblijven. Bovendien bieden ze diverse accommodatiemogelijkheden, variërend van shortstay tot het luxe 4 sterrenhotel ‘SEPHS’ en het comfortabele 2-sterren sporthotel ‘the Tower’.

Hun foodpartner ‘Chapeau Catering’, gevestigd op het park, biedt een breed scala aan culinaire mogelijkheden die perfect gecombineerd kunnen worden met hun bedrijfsarrangementen. Deze arrangementen stellen u in staat om een complete activiteitendag voor uw bedrijf te organiseren.

Daarnaast bieden ze de mogelijkheid tot langere zakelijke verblijven op hun park. Met het bedrijfsverzamel concept ‘Yens’ kunt u zelfs een ruimte huren en genieten van de ruimte die ons concept ‘sport as religion’ te bieden heeft.

Kortom; een ideale locatie! Of u nu op zoek bent naar een plek om te verblijven, te trainen of een bedrijfsactiviteit te organiseren, Watersley Sports en Talentpark biedt het allemaal.

Neem gerust contact op met Lou en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf op het Watersley Sports en Talentpark.

📞06 20 24 01 89

📧lou@watersley.com

 

 

Lees de andere nieuwsberichten

01/02/2024

Brancheorganisaties lanceren eerlijker huurcontract voor winkel- en horecapanden

Huurcontracten in de retail en horeca moeten eerlijker en evenwichtiger. De afgelopen jaren groeide het ongenoegen bij ondernemers over het

24/01/2024

Voorstellen nieuw lid | Guy Levy | Intenza

Vandaag stellen we graag Guy Levy van Intenza aan je voor. Guy heeft gedurende twee decennia het voorrecht gehad om

21/06/2023

Kennispartner Fontys Venlo | Cursusaanbod

Fontys Venlo is een toonaangevende hogeschool gevestigd in Venlo. We bieden naast de bachelor- en masteropleidingen een breed palet aan cursussen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners