Voorstellen nieuw lid | Karel Smeets | Mediatastisch

Voorstellen nieuw lid | Karel Smeets | Mediatastisch

Vandaag stellen we graag Karel Smeets, Head of Digital Strategy van Mediatastisch aan je voor. Mediatastisch helpt het MKB al meer dan 10 jaar te innoveren, automatiseren en groeien. Ze maken voor hun opdrachtgevers Apps, ERP systemen, Configuratoren en platformen.

‘’Dat doen we met een hecht team van 30 specialisten en we zijn op ons best als we uitgedaagd worden om creatieve oplossingen neer te zetten. Daarin gaan we ver: Capaciteitsprobleem in de klantenservice? We analyseren welk probleem de meeste tijd kost en lossen dat op. Bijvoorbeeld door een autosleutel te digitaliseren’’ aldus Karel.

De mogelijkheden zijn eindeloos, haalbaar en betaalbaar. Ook voor het MKB dankzij de nieuwste technologieën zoals A.I.. Ze kijken er naar uit om samen te pionieren!

Neem gerust eens contact op met Karel om de mogelijkheden te bespreken.

📱046 850 08 29

🖥 https://mediatastisch.nl/

 

Lees de andere nieuwsberichten

03/05/2023

Voorstellen nieuwe maatschappelijke partner | Gemeente Leudal

Gemeente Leudal Samen werken aan een economisch vitaal Leudal Wethouder economische zaken, Robert Martens: “Leudal herbergt veel MKB-ondernemers. Zorgen voor

03/07/2023

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 3 juli 2023

Beste ondernemer, De provincie Limburg was er als eerste uit en presenteerde het nieuwe college. Zes nieuwe bestuurders aan de

29/01/2024

Boekpresentatie “Bedrieglijk onvermogen”

‘Bedrieglijk onvermogen’ is de titel van het nieuwe boek van Kees van den Hombergh. Een roman over een ambitieuze vrouw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners