Voorstellen nieuw lid | Harro Schroeder | ikwileenstartershypotheek.nl & dagvoorzitter

Voorstellen nieuw lid | Harro Schroeder | ikwileenstartershypotheek.nl & dagvoorzitter

Vandaag stellen we graag Harro Schroeder aan jullie voor. Harro is nogal een bezige bij. Hij is mede-eigenaar van ikwileenstartershypotheek.nl en onafhankelijk voorzitter van de Commissie Economie in de gemeenteraad van Venlo. Verder is hij in te huren als interimmer, op allerlei vlakken waar je “handjes met verstand” nodig hebt. En voor jullie misschien ook wel aardig om te weten: je kunt hem altijd inschakelen als dagvoorzitter, presentator, moderator en panelleider.

𝘖𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘢𝘨𝘷𝘰𝘰𝘳𝘻𝘪𝘵𝘵𝘦𝘳 𝘏𝘢𝘳𝘳𝘰 𝘚𝘤𝘩𝘳𝘰𝘦𝘥𝘦𝘳:
Hij heeft een enorme passie om op het podium voor een groep te staan, of die groep nu groot is of klein. Hij is altijd goed voorbereid, en met een vleug humor in staat om de dynamiek in de zaal en op het podium te sturen. Sprekers en toeschouwers voelen zich op hun gemak, en genieten van een prettige bijeenkomst. Met zijn vlotte presentatiestijl en soepele publieksinteractie, heeft Harro inmiddels een uitstekende reputatie als gewaardeerd dagvoorzitter opgebouwd.

Harro’s veelzijdigheid en ervaring maken hem een prima keuze voor allerlei evenementen, van seminars en conferenties tot bedrijfsbijeenkomsten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met Harro.
📱 06 83 64 07 56

Lees de andere nieuwsberichten

24/05/2024

Voorstellen nieuw lid | Serge Weening | Weening Strafrechtadvocaten

Vandaag stellen we graag Serge aan je voor. Serge is advocaat bij Weening Strafrechtadvocaten, een van de grootste gespecialiseerde strafrechtkantoren

05/02/2024

VDL Nedcar Job-Event

Vanaf 5 februari starten de VDL Nedcar Job Events. Op deze Job Events pitchen werkgevers – onder professionele begeleiding –

02/05/2024

Voorstellen nieuw lid | Jan Willem Nass | Nass & Nass Advocaten

Vandaag stellen we graag Jan Willen aan je voor. Jan Willem is advocaat en partner bij Nass & Nass Advocaten,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners