Voorstellen nieuw lid | Ben Ramaekers | Benlegal

Voorstellen nieuw lid | Ben Ramaekers | Benlegal

Vandaag stellen we graag Ben Ramaekers van Benlegal aan je voor. Ben is bedrijfsjurist (voormalig advocaat) en oprichter van Benlegal.

Benlegal is de juridisch huisarts en one-stop-shop voor ondernemers. Benlegal is opgericht vanuit de gedachte dat iedere ondernemer de best passende rechtsbijstand verdient. Nog te vaak komen ondernemers terecht bij rechtshulpverleners die niet de juiste partij blijken te zijn. De juiste expertise ontbreekt, de klantgerichtheid is niet naar verwachting en de kosten zijn hoger dan gewenst. De missie van Benlegal is om dat te veranderen. Dat doen ze door er als partner voor ondernemers te zijn bij alle zakelijke, juridische vraagstukken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met Ben via onderstaande mogelijkheden.

📞06‑39 83 24 67

📧info@benlegal.nl

 

Lees de andere nieuwsberichten

08/01/2024

Als trotse partner van de Maastricht Awards feliciteert MKB-Limburg de genomineerden!

Op www.maastrichtawards.nl schitteren nu de langverwachte genomineerden voor de Maastricht Awards! Hospitality Award: Dadawan Calbasa en Hendriks Schoenmode Twin Peaks Hospitality RABO

01/05/2023

MKB Transitie lening | Kennispartner LIOF

LIOF introduceert de MKB Transitie LeningVanaf nu kunnen gevestigde MKB bedrijven in Limburg gebruik maken van de MKB Transitie Lening.

30/06/2023

Terugblik | Duurzaam en energiezuinig ondernemen

Afgelopen maandag kwamen veel ondernemers naar de bijeenkomst over “duurzaam en energiezuinig ondernemen”. Deze bijeenkomst kwam tot stand in samenwerking

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners