Themasessie Cybercriminaliteit | PVO en Leisure Lab Limburg

Themasessie Cybercriminaliteit | PVO en Leisure Lab Limburg

Is jouw bedrijf voorbereid op verdachte mails?

Op dinsdag 20 juni organiseren PVO en Leisure Lab Limburg een themasessie. Het thema is Cybercriminaliteit. Misschien denk je nu gelijk ‘mijn bedrijf is te klein voor dit soort zaken’, maar niets is minder waar. Krijg jij bijvoorbeeld wel eens phishingmails? Ze zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte mails. Of is jouw Facebookpagina weleens gehackt? Wat zijn dan de stappen?

Op 20 juni nodigen ze jou uit om alles te weten te komen over de wereld van cybercrime. Wat zijn de signalen en welke stappen moet je ondernemen als je ermee in aanraking komt? Daarover gaan ze graag met jou in gesprek!

Ben jij actief in de Leisure en benieuwd naar dit event? Bekijk het event via onderstaande link voor meer informatie en voor de mogelijkheden om je aan te melden: (https://lnkd.in/eKVseQiY )

Lees de andere nieuwsberichten

18/09/2023

MKB Nederland | Enquête Maatschappelijke bijdrage ondernemers

Beste ondernemer, In heel Nederland zetten ondernemers zich actief in voor het verenigingsleven, lokale evenementen en veel andere maatschappelijke initiatieven.

09/10/2023

Voorstellen nieuw lid | Ron Kleuskens & Jacky de Koning | Upforce

Vandaag stellen we graag Ron Kleuskens en Jacky de Koning van Upforce aan je voor. Jacky de Koning is werkzaam

05/07/2023

Nieuwsbericht van onze partner Eshgro

Eshgro genomineerd voor Top250 Groeibedrijven 2023! Wij zijn verheugd mede te delen dat Eshgro is genomineerd voor de Top250 Groeibedrijven van

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners