MKB-Limburg - REGIOS
slide image
Slide background

Regio's MKB-Limburg heeft drie regio’s met lokale stuurgroepen. Daarnaast is er één Business Club Limburg.

Regio's

Leden van MKB-Limburg worden op basis van hun vestigingsadres ingedeeld in 1 van de 3 regio’s: Noord, Midden of Zuid. In elk van deze regio’s heeft MKB-Limburg een aantal ‘afdelingen’ met regiobesturen die zorgdragen voor de belangenbehartiging op lokaal niveau en de uitvoering van projecten. De regiobesturen bestaan uit bevlogen ondernemers die op vrijwillige basis hun rol vervullen, zij worden ondersteund door de Regioadviseurs van MKB-Limburg. Daarnaast vormen alle voorzitters van de regiobesturen samen met de algemeen voorzitter, vicevoorzitter en penningmeester het Bestuur van MKB-Limburg. MKB-Limburg streeft ernaar om de organisatie bestuurlijk te stroomlijnen naar de eerdergenoemde 3 regio’s: Noord-Midden-Zuid.

  • MKB-Limburg regio Noord-Limburg
  • MKB-Limburg regio Midden-Limburg
  • MKB-Limburg regio Zuid-Limburg
  • Maastricht-Heuvelland
  • Parkstad Limburg 
  • Westelijke Mijnstreek


Business Club Limburg

MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Business Club Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Business Club Limburg. Door de programma’s op elkaar af te  stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Business Club van MKB-Limburg is een mooie kans om elkaar als ondernemers over de hele provincie te ontmoeten, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB-lid maar wel zin eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg neem dan gerust contact op met met Sandra Roemen of Miranda Heldens, Relatiebeheer en Events:   

MKB-Limburg Service Center

T: 0475-786 400
E: heldens@mkblimburg.nl
E: roemen@mkblimburg.nl

 

MKB-Limburg Service Center
Regio Noord-Limburg
Regio Midden-Limburg

Regio Zuid-Limburg
E info@mkblimburg.nl
T 0475 786 400

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV