MKB-Limburg - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN - TOFMASTERCLASSES
slide image
Slide background

TOF Masterclasses Een samenwerking met Maastricht University!

TOF Masterclasses

TOF Masterclasses

Zijn groeistrategie, innovatie en overdracht onderwerpen die jouw familiebedrijf raken? Maak je tijd om je in te zetten voor deze belangrijke thema's? Maastricht University ontwikkelde samen met MKB Limburg een interessante en inspiratievolle TOF Masterclass. Kennis sessies, inspiratie en co-creatie workshops gedurende zes maanden. Samen met 7 geselecteerde familiebedrijven ga je aan de slag.

Ben je er klaar voor? Dan verdient jouw familiebedrijf een plek bij TOF Masterclasses.

Dit is een kans voor alle krachtige familiebedrijven die gaan voor continuïteit. TOF Masterclasses is een intensief traject in samenwerking met Maastricht University waarin we 6 maanden lang met jou en andere familiebedrijven samenwerken (maximaal 10 personen per Masterclass).

Schrijf je hier in! 

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen.

U ontvangt de download link op het opgegeven e-mailadres.

×

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV