MKB-Limburg - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN - TOF-LIMBURG
slide image
Slide background

TOF voor jouw familiebedrijf “ALS JE NIET BEREID BENT OM TE LEREN, KAN NIEMAND JE HELPEN. ALS JE VASTBESLOTEN BENT OM TE LEREN KAN NIEMAND JE STOPPEN.”

TOF-voor jouw familiebedrijf

TOF is er voor Limburgse familiebedrijven tot 50 medewerkers. Heb je een familiebedrijf en denk je na over strategie, innovatie en overdracht of wellicht ben je de volgende generatie? Dan is TOF er voor jou! Tijdens het TOF project staan drie thema’s centraal; groei-strategie, innovatie en overdracht binnen familiebedrijven. We ondersteunen met TOF kansen en uitdagingen op het gebied van deze drie thema's. 

TOF Programma
Het project bestaat uit twee delen. Deel één is een gratis gesprek met een business coach, dit noemen we TOF aan TAFEL, om de kansen voor jouw bedrijf in beeld te brengen. Daarna volgt deel twee; de TOF-Masterclasses, een kennis en co-creatie traject.

 1. TOF aan TAFEL
  Het eerste deel van TOF. We bieden je een gratis sessie aan met een business coach, die samen met jou de uitdagingen en kansen van jouw bedrijf in beeld brengt, in combinatie met een innovatie-scan. Dit coachingsgesprek, online zolang het niet anders kan, geeft inzicht in je familiebedrijf en strategie en je business coach duikt met jou in de ontwikkelingen die jou het meest raken.

  Pak deze kans en schrijf je in voor TOF aan TAFEL; jouw coachings sessie op maat. Samen met Maastricht University zijn de juiste business coaches geselecteerd om met het familiebedrijf aan de slag te gaan. Na je inschrijving neemt de business coach van MKB-Limburg contact met je op om het gesprek te plannen.

  Schrijf je hier in voorhet gratis coachings gesprek; TOF aan TAFEL
   
 2. TOF Masterclasses
  Verdient jouw familiebedrijf een plek bij de TOF Masterclasses? Terecht! Samen met 7 geselecteerde familiebedrijven ga je aan de slag. Kennis sessies, inspiratie en co-creatie workshops gedurende zes maanden. Maandelijks krijg je nieuwe input voor een eenmalig bedrag van €950,- excl. BTW. 

  Dit is een kans voor krachtige familiebedrijven die gaan voor continuïteit. Een intensief traject met Maastricht University waarin we 6 maanden lang met jou en andere familiebedrijven samenwerken. We werken met  maximaal 8 bedrijven en 15 personen per TOF Masterclass.

Samen gaan we aan de slag, zodat de Limburgse glorie van familiebedrijven duurzaam wordt. Dit is waar TOF zich sterk voor maakt.

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen.

U ontvangt de download link op het opgegeven e-mailadres.

×

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV