MKB-Limburg - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN - TOF-LIMBURG
slide image
Slide background

TOF voor jouw familiebedrijf “ALS JE NIET BEREID BENT OM TE LEREN, KAN NIEMAND JE HELPEN. ALS JE VASTBESLOTEN BENT OM TE LEREN KAN NIEMAND JE STOPPEN.”

TOF-voor jouw familiebedrijf

TOF is er voor Limburgse familiebedrijven tot 50 medewerkers. Heb je een familiebedrijf en denk je na over strategie, innovatie en overdracht of wellicht ben je de volgende generatie? Dan is TOF er voor jou! Tijdens het TOF project staan drie thema’s centraal; groei-strategie, innovatie en overdracht binnen familiebedrijven. We ondersteunen met TOF kansen en uitdagingen op het gebied van deze drie thema's. 

TOF Programma
Het project bestaat uit twee delen. Deel één is een gratis gesprek met een businesscoach, dit noemen we TOF aan tafel, om de kansen voor jouw bedrijf in beeld te brengen. Daarna volgt deel twee; de TOF-Masterclasses, een kennis en co-creatie traject.

 1. TOF aan tafel 
  Een gratis gesprek met een professionele businesscoach is het eerste deel van TOF. Je schrijft je hiervoor geheel vrijblijvend in en start daarna met het invullen van een bedrijfs-scan. De businesscoach gebruikt de bedrijfs-scan ter voorbereiding van jullie gesprek. Tijdens dit coachingsgesprek zal de businesscoach samen met jou de uitdagingen en kansen van jouw bedrijf in beeld brengen. Dit gesprek, online zolang het niet anders kan, geeft inzicht in je familiebedrijf en strategie. Je businesscoach duikt met jou in de ontwikkelingen die jou het meest raken.

  Pak deze kans en schrijf je in voor TOF aan tafel; jouw coachings sessie op maat. Samen met Maastricht University zijn de juiste businesscoaches geselecteerd om met jouw familiebedrijf aan de slag te gaan. Na je inschrijving neemt de business coach contact met je op om het vrijblijvende gesprek in te plannen.

  Schrijf je hier in voor het gratis coachingsgesprek; TOF aan tafel
   
 2. TOF Masterclasses
  Verdient jouw familiebedrijf een opleiding die past bij jouw uitdagingen? Dan is ervoor jou TOF Masterclasses! Samen met 7 geselecteerde familiebedrijven ga je aan de slag met kennis sessies, inspiratie en co-creatie workshops gedurende zes maanden. Maandelijks krijg je nieuwe input en opdrachten van ons team van Maastricht University om jouw familiebedrijf te versterken. Dit alles voor een eenmalig bedrag van €950,- excl. BTW. 

  Deze opleiding is een eenmalige kans voor krachtige familiebedrijven die gaan voor continuïteit. Een intensief traject van Maastricht University, waarin we 6 maanden lang met jou en andere familiebedrijven samenwerken. We werken met maximaal 8 bedrijven en 15 personen per TOF Masterclass. Meer informatie over onze opleiding voor familiebedrijven kun je via deze pagina downloaden. 

  Schrijf je direct in voor de TOF Masterclasses, een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar. 

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen.

U ontvangt de download link op het opgegeven e-mailadres.

×

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV