Platform voor medewerkers VDL Nedcar | Arbeidsmarktplaats

Platform voor medewerkers VDL Nedcar | Arbeidsmarktplaats

Vanaf vandaag is het mogelijk om je proposities (aantrekkelijke vacatures) op Arbeidsmarktplaats.eu te zetten.

Op arbeidsmarktplaats.eu wordt het voor de medewerkers van VDL Nedcar mogelijk gemaakt om gemakkelijk én snel vacatures te vinden.

Ga naar arbeidsmarktplaats.eu, klik op werkgeversportaal en maak direct een account aan. Zet vervolgens je proposities het liefst voor 8 november 12.00 uur op Arbeidsmarktplaats.eu. Vanaf 13 november wordt de Arbeidsmarktplaats.eu gepromoot bij de medewerkers. Hoe meer goede proposities er dan al op de site staan, hoe interessanter het platform voor de medewerkers is.

Op Arbeidsmarktplaats.eu leggen de medewerkers op twee manieren contact met de werkgever:

Likes uitdelen
Door een like uit te delen geeft de medewerker aan dat hij/zij meer wilt weten over jullie propositie. Deze vormen de basis voor de gepersonaliseerde Job-Events.

Direct het sollicitatieproces te starten.
De medewerker kan ook kiezen voor de optie: ‘Past bij mij (start sollicitatie)’ Als daarvoor wordt gekozen is het de bedoeling dat jullie binnen circa 48 uur een eerste contact hebben.

Vanaf 13-11 worden er circa 8 JobEvents georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten worden medewerkers van VDL Nedcar geïnformeerd over het doel, het aantal proposities en de werkwijze van Arbeidsmarktplaats.eu.

Vragen en Contact

Team werkgeversondersteuning: 085 060 1417 | info@arbeidsmarktplaats.eu 

 

 

Lees de andere nieuwsberichten

24/10/2023

Startersevent Limburg | 1 november 2023

Het StartersCentrum Limburg timmert al ruim 28 jaar aan de weg met voorlichting en advies voor startende ondernemers waaronder regionale

20/12/2023

Kerstgroet MKB-Limburg

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een succesvol 2024, Bestuur en team MKB-Limburg! Op de foto en in het

21/08/2023

De energiebrigade

Hulp voor ondernemers De gemeente helpt ondernemers uit het MKB (Midden- en Klein Bedrijf) met energiebesparende maatregelen. De pilot ‘energiebrigade’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners