MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - ICT - TELEFOON-INTERNET
slide image
Slide background

Telefoon | Internet Kreuze Telecom BV

Telefoon | Internet

Geplaatst: 13-12-2017

Nieuwe Business Partner | Kreuze Telecom

Tijdens de partnerbijeenkomst op dinsdag 12 december hebben we Kreuze Telecom mogen toevoegen als business partner. Het contract werd getekend door Noël Luijten van Kreuze Telecom en Vera Segers als vervanger van Monique Princen namens MKB-Limburg. We heten Kreuze Telecom hartelijk welkom als Business Partner en kijken uit naar de samenwerking in 2018.

Kreuze Telecom is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke telecomadviseurs van het zuiden van het land. Zij helpen ondernemers met het bedenken van slimme oplossingen voor bereikbaarheid en een hogere klantinteractie, met als gevolg een hogere klanttevredenheid. Bijkomend voordeel is bovendien dat er efficiënter gewerkt kan worden en de productiviteit omhoog gaat.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV