slide image
Slide background

Verzekering VGZ

Verzekering

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 juli 2017

Test je gezondheid en ontdek hoe je gezonder kunt leven
Heb je het druk met werk, huishouden, kinderen en misschien ook met zorgen voor je naasten? Is jouw leven topsport? En vraag je je wel eens af: 'Hoe houd ik het goed in balans?' Dan helpen we je graag. In samenwerking met zorgverzekeraar VGZ , MKB-Limburg businesspartner, bieden we het platform Gezond Leven aan.

Wat is het platform Gezond Leven?
Het platform Gezond Leven bestaat uit 6 thema’s rondom gezondheid: Dagelijks leven, Gezonde geest, Gezond lichaam, Prettig leven, Samen met anderen en Zingeving. Elk thema bevat online tips, testen en hulpmiddelen die je snel inzicht geven in je gezondheid en je helpen je gezondheid te verbeteren.

Online te gebruiken
Je kunt online gebruikmaken van het platform Gezond Leven. Altijd en overal, waar en wanneer je wilt. Op je laptop, desktop, mobiel of tablet. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.

Volledig anoniem
Het gebruik van het platform is anoniem. VGZ en MKB-Limburg  kunnen niet inzien welke thema’s je bekijkt of welke tips, testen en hulpmiddelen je gebruikt. Ook resultaten van testen zijn volledig anoniem. Alleen jij krijgt inzicht in je eigen gezondheid.

Altijd gratis
Jij kunt altijd gratis gebruik maken van de tips, testen en hulpmiddelen die het platform Gezond Leven biedt. Voor sommige tips, testen en hulpmiddelen moet je je wel eenmalig registeren. Hiervoor heb je een inlogcode nodig.  De inlogcode kun je opvragen bij MKB-Limburg.

Meer informatie
Wil je meer weten over het platform Gezond Leven? Kijk dan op de webpagina Gezond Leven van VGZ. Of neem contact op met MKB-Limburg
T: +31 (0) 475-786400
E: info@mkblimburg.nl

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV