MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - HR - VERZEKERING
slide image
Slide background

Verzekering Ziektekosten VGZ

Verzekering-Ziektekosten

VGZ

Collectieve zorgverzekering 2019

Als lid van MKB-Limburg kunt u via VGZ ook in 2019 profiteren van een gunstige zorgcollectiviteit voor u, uw medewerkers en uw organisatie.

Korting voor het hele gezin
Naast ruime vergoedingen en extra dekking voor fysiotherapie krijgt u bij VGZ korting op uw premie. Dat geldt ook voor uw gezinsleden! Via MKB-Limburg is uw korting bij VGZ:

  • 9 % op de VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze
  • 10 % op de VGZ Werkt Goed, VGZ Werkt Beter en VGZ Werkt Best


Voordelen voor medewerkers

  • Persoonlijk zorgadvies en wachtlijstbemiddeling
  • Ondersteuning bij mantelzorg
  • Gespreid betalen van het eigen risico
  • Géén eigen risico bij gebruik van voorkeursgeneesmiddelen.


Meld u op tijd aan
Wilt u ook profiteren van de voordelen van deze branchecollectiviteit bij VGZ? Meld u dan uiterlijk 31 januari 2019 aan op www.vgz.nl/mkblimburg

Belangrijk: zeg dan wel uw huidige zorgverzekering op vóór 31 december 2018. Sluit u voor 31 december 2018 een VGZ Collectieve zorgverzekering af, dan regelt VGZ de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Wel zo makkelijk.

Meer informatie
Kijk voor alle voordelen op www.vgz.nl/mkblimburg

Service en contact
Wilt u meer weten over de voordelen van VGZ voor u als werkgever, neem dan contact https://www.vgz.nl/werkgevers/service-en-contact

Platform gezond leven
Heeft u het druk met werk, huishouden, kinderen en misschien ook met zorgen voor uw naasten? Is uw leven topsport? En vraagt u zich wel eens af: 'Hoe houd ik het goed in balans?' Dan helpt VGZ u graag met het platform Gezond Leven.

Elke werkgever die is aangesloten bij MKB-Limburg (ongeacht of uw werknemers bij VGZ verzekerd zijn of niet) kan een toegangscode aanvragen via info@mkblimburg.nl


gepubliceerd: 14 januari 2018

Wat zijn uw goede voornemens voor 2019?

Bijna 60% van de Nederlanders heeft goede voornemens. Wat zijn uw eigen plannen voor 2019? Meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken, afvallen?

Wie bevlogen medewerkers wil, kan het best inspelen op de intrinsieke motivatie, zo laat de positieve psychologie ons zien. 'Goede voornemens' - bij menigeen momenteel hoog op de agenda - kunnen hiervoor als uitgangspunt dienen. Onderstaand daarom de infographic van onze Business Partner VGZ.


 


gepubliceerd: 26 oktober 2018

Voorkom of bestrijd burn-outklachten

Uit cijfers van het CBS blijkt dat 16,6% van de mensen tussen de 25 en 35 jaar kampt met burn-outklachten. Dat is onder geen enkele andere leeftijdsgroep zo hoog! Enkele redenen dat een burn-out onder deze groep millenials zoveel voorkomt, is omdat ze zichzelf verantwoordelijk voelen voor al het succes en geluk in hun leven voelen en dus ook voor alles wat minder of niet goed gaat. Ook stellen ze hoge eisen stellen aan zichzelf. U kunt helpen de klachten bij uw medewerkers te voorkomen en/of bestrijden.

Wijs uw medewerkers op vergoedingen en diensten
VGZ biedt uw medewerkers en organisatie mogelijke oplossingsrichtingen. Wijs hen hierop!
Download de teksten.

 


gepubliceerd: 4 mei 2018

Gezonde voeding stimuleren bij medewerkers

Geen onderwerp is zo veelbesproken als voeding. Tegelijk is het misschien wel het meest lastige onderwerp voor een werkgever om in de eigen organisatie aan de orde te stellen. In elk geval is het belangrijk, want overgewicht en obesitas bij volwassenen nemen toe, met gevolgen voor productiviteit en inzetbaarheid. Wat ook is toegenomen, is het inzicht dat het omgekeerde ook geldt: voeding als medicijn.

De vraag is wat medewerkers zelf vinden en hoe ‘gezondheidspromotie’ het best kan plaatsvinden. De inzichten uit de gedragspsychologie zijn hierbij bijzonder nuttig. Deze whitepaper reikt 10 van deze inzichten aan, noemt 5 don’ts en 5 do’s en vertelt hoe je de intrinsieke motivatie van medewerkers kunt vergroten. Want gezonde voeding stimuleren bij medewerkers, het kan!

Lees de volledige whitepaper

 


10 juli 2017

Test je gezondheid en ontdek hoe je gezonder kunt leven
Heb je het druk met werk, huishouden, kinderen en misschien ook met zorgen voor je naasten? Is jouw leven topsport? En vraag je je wel eens af: 'Hoe houd ik het goed in balans?' Dan helpen we je graag. In samenwerking met zorgverzekeraar VGZ , MKB-Limburg businesspartner, bieden we het platform Gezond Leven aan.

Wat is het platform Gezond Leven?
Het platform Gezond Leven bestaat uit 6 thema’s rondom gezondheid: Dagelijks leven, Gezonde geest, Gezond lichaam, Prettig leven, Samen met anderen en Zingeving. Elk thema bevat online tips, testen en hulpmiddelen die je snel inzicht geven in je gezondheid en je helpen je gezondheid te verbeteren.

Online te gebruiken
Je kunt online gebruikmaken van het platform Gezond Leven. Altijd en overal, waar en wanneer je wilt. Op je laptop, desktop, mobiel of tablet. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.

Volledig anoniem
Het gebruik van het platform is anoniem. VGZ en MKB-Limburg  kunnen niet inzien welke thema’s je bekijkt of welke tips, testen en hulpmiddelen je gebruikt. Ook resultaten van testen zijn volledig anoniem. Alleen jij krijgt inzicht in je eigen gezondheid.

Altijd gratis
Jij kunt altijd gratis gebruik maken van de tips, testen en hulpmiddelen die het platform Gezond Leven biedt. Voor sommige tips, testen en hulpmiddelen moet je je wel eenmalig registeren. Hiervoor heb je een inlogcode nodig.  De inlogcode kun je opvragen bij MKB-Limburg.

Meer informatie
Wil je meer weten over het platform Gezond Leven? Kijk dan op de webpagina Gezond Leven van VGZ. Of neem contact op met MKB-Limburg
T: +31 (0) 475-786400
E: info@mkblimburg.nl

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV