MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - FINANCIERING - ALTERNATIEVE-FINANCIERING
slide image
Slide background

Alternatieve financiering Credion Midden-Limburg v.o.f.

Alternatieve financiering

Credion is gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Met toegang tot ruim 90 verschillende geldverstrekkers, kunnen verschillende financieringsoplossingen worden gerealiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld oplossingen zijn bij (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is Credion in staat meer kanalen te openen voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

CREDION's credo luidt: "CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

 

Ondertekening contract Businesspartnerschap Credion-MKB-Limburg op 25-10-2018


Credion Midden-Limburg wordt Credion Noord- en Midden-Limburg

Roermond, maart 2019
 
Per 1 maart 2019 is onze Business Partner Credion met een nieuwe vestiging in Noord-Limburg vertegenwoordigd in heel Limburg. Vanuit de vestiging Venlo wordt een samenwerking aangegaan met de bestaande vestiging in Roermond en gaan beide vestigingen verder onder de naam Credion Noord- & Midden Limburg. 
 
Precies twee jaar geleden (1 maart 2017) opende Frank Groot zijn vestiging Credion Midden Limburg in Roermond. Om nóg meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies zijn daarna de Credion adviseurs Marcel Andrien en Hans Noteborn het team van Credion MiddenLimburg komen versterken.
 
Credion Noord- en Midden Limburg Noord-Limburg heeft met Venlo en Venray twee zeer dynamische steden die een sterke economische ontwikkeling doormaken. Ook hier is logischerwijs behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen. Per 1 maart 2019 is René Dings toegetreden tot nieuwe franchisenemer in dit nieuwe gebied, waarbij de samenwerking wordt aangegaan met de vestiging in Midden-Limburg. Samen met Frank Groot gaan zij verder onder de naam Credion Noord- en Midden Limburg.
 
René Dings beschikt over een ruime ervaring in de advisering over ondernemingsfinancieringen. Zijn passie daarin is altijd geweest om samen met de ondernemers op vakkundige en deskundige wijze de meest optimale financieringsoplossing te realiseren. “Daar waar ik dat eerst deed in dienst van de bank, kan ik dat nu met Credion op mijn eigen wijze blijven doen en dat spreekt mij enorm aan”, aldus René.
 
Frank Groot geeft aan: “De behoefte naar onafhankelijk zakelijk financieringsadvies in Limburg is groot. In de korte tijd dat wij nu actief zijn, hebben wij al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing.  Door uitbreiding van ons werkgebied naar Noord Limburg, kunnen wij nog meer Limburgse ondernemers van dienst zijn.”
 
René Dings, vult aan: “De ontwikkeling van de bediening van de MKB-markt door de traditionele banken, waarbij het ‘relatiebankieren’ verdwijnt, biedt voor Credion grote kansen. Onze onafhankelijkheid en toegang tot ruim 90 verschillende geldverstrekkers biedt grote kansen voor ondernemers om hun financieringsdoelen te kunnen realiseren. Het goed combineren van mogelijkheden geeft nieuwe inzichten en oplossingen die banken niet kunnen bieden”.
 
Credion Credion is gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Met toegang tot ruim 90 verschillende geldverstrekkers, kunnen verschillende financieringsoplossingen worden gerealiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld oplossingen zijn bij (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is Credion in staat meer kanalen te openen voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.
 
CREDION's credo luidt: "CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".
 
Meer weten?
Wilt u meer weten over de CREDION vestiging in Noord- & Midden Limburg, neem dan contact op met:
Frank Groot 06 46 71 39 55 fgroot@credion.nl
René Dings 06 28 88 57 72 rdings@credion.nl.

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV