MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - FINANCIERING - ALGEMEEN-FINANCIERING
slide image
Slide background

Algemeen financiering RABOBANK

Algemeen financiering

20-7-2020

Veel ondernemers merken de gevolgen van de coronacrisis. Het is een onzekere en uitdagende tijd voor ondernemers, maar deze tijd brengt ook kansen. Het vraagt lef en ondernemerschap om juist in uitdagende tijden weloverwogen vervolgstappen te zetten.

Dat begint met inzicht.

En daarmee kan bijgaande praktische liquiditeitprognose jou helpen. Te downloaden door hier te klikken.
Het hulpmiddel bevat meerdere tabbladen zodat jij de verdieping en uitgebreidheid  kiest die past bij jouw behoefte.  Ook vind je hier verdere aanvullende informatie en hulpmiddelen.Hans de Kinderen
Rabobank

 

1-11-2017

Rabobank | Persbericht

Sittard-Geleen, 1 november 2017

Rabobank lanceert groei- en innovatiedesk Teckle

Op woensdag 1 november lanceren zeven lokale Rabobanken de vernieuwde propositie van innovatieservice Teckle voor ondernemers. De service is in acht jaar tijd uitgegroeid van jonge hond naar professionele groei- en innovatiedesk.  De introductie wordt afgetrapt met een landelijke campagne.

‘Teckle is niet helemaal nieuw’, vertelt Richard van der Snoek, Manager Innovatie bij Rabobank Westelijke Mijnstreek en mede-kartrekker van dit project. ‘In 2009 is het concept al geïntroduceerd en heeft menig bedrijf er gebruik van gemaakt. Met meer specialistisch innovatie-advies als volwaardige sparringpartner richten we ons nu op groei en de lange termijn, niet alleen op het in de markt zetten van de innovatie zelf.’

Toegang tot kennis, kapitaal en netwerk

De Rabo groei- en innovatiedesk helpt start-ups, scale-ups en snelle groeiers om de stap te maken naar het volgende niveau. Dat doet ze enerzijds door zelf kennis beschikbaar te stellen, maar ook door ondernemers in contact te brengen met het uitgebreide netwerk van de bank. Zo komen ondernemers verder met zaken waar ze zelf niet direct de kennis, mensen of middelen voor in huis hebben. ‘Dat zit ook in ons DNA’, vervolgt Richard zijn verhaal. ‘Vanuit onze historie werken we nauw samen met onze klanten, leden en netwerken, weten we mensen met elkaar te verbinden en onze kennis te delen. Altijd met het doel om onze klanten sterker te maken.’

Universiteiten als voedingsbodem

Teckle wordt aangeboden vanuit zeven locaties in heel Nederland en verwacht wordt dat er snel meer zullen volgen. Richard van der Snoek: ‘Wij bieden met Teckle een service voor innovatieve ondernemers die gericht is op groei en lange termijn, niet alleen op het in de markt zetten van de innovatie zelf. Teckle wordt voornamelijk ingezet door Rabobanken die een universiteit en/of ontwikkelcampus in het werkgebied hebben. Bij deze banken komen namelijk veel vragen binnen van innovatieve ondernemers en met Teckle komen kennis en technologie zo op een unieke manier samen.

Landelijke introductiecampagne

De relaunch van Teckle wordt op 1 november afgetrapt met een landelijke campagne. Rode draad hierin zijn testimonials van een viertal ondernemers die in het verleden reeds gebruik gemaakt hebben van de diensten van de groei- en innovatiedesk. ‘Om de breedheid van Teckle te benadrukken, hebben we daarbij bewust gekozen voor ondernemers uit verschillende delen van het land, die zich elk in een andere groeifase bevinden en in uiteenlopende branches actief zijn’, aldus Richard van der Snoek. ‘Voor de Westelijke Mijnstreek is dat Basic Pharma , een volwassen bedrijf actief in de ontwikkeling van geneesmiddelen.’

Bent u een innovatieve ondernemer en nieuwsgierig wat Teckle voor u kan betekenen, neem dan contact op met Richard van der Snoek via 06 - 20 60 88 68.

Kijk voor meer informatie op www.teckle.nl.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV