Online informatiebijeenkomst A73 Tunnelrenovatie

Online informatiebijeenkomst A73 Tunnelrenovatie

Op veler verzoek organiseert Midden Limburg Bereikbaar op dinsdag 18 juni vanaf 16:00 tot 16:45 uur een online informatiebijeenkomst in het kader van de A73 Tunnelrenovatie. De Teams-link voor de online bijeenkomst tref je in bijgaande uitnodiging aan. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Tijdens de meeting geven we een update van de planning van de afsluitingen en de omleidingsroutes, schetsen we de verwachte hinder en de verkeersmaatregelen. En tenslotte besteden we aandacht aan oplossingen voor logistieke stromen en de drie aangeboden ‘UIT-DE-AUTO’-acties.

Klik hier om deel te nemen aan de online bijeenkomst:
Deelnemen aan gesprek (microsoft.com)

300 E-bikes voor medewerkers
Nadere informatie over de speciaal voor werkgevers opgezette ‘UIT-DE-AUTO’-actie’ rondom de E-bike vind je hier. Bel of mail a.u.b. even als je naar aanleiding hiervan vragen hebt.
Let op: reserveren kan tot uiterlijk aanstaande maandag 10 juni.

 

   

Lees de andere nieuwsberichten

04/07/2023

Crossroads Limburg werkt aan de ontwikkeling van de regio Noord-Limburg

Beste leden, Onze partner Crossroads Limburg is bezig met het vormen van een routeplan voor 2024-2028. Daarvoor horen ze graag

06/07/2023

Terugblik | Be a hero for one day | 2 juni 2023

Wat een TOP MVO dag, afgelopen vrijdag! Samen met de Stichting Present en Bizzomate gingen we aan de slag bij drie projecten in Parkstad.

04/05/2023

Interactieve Workshops International Sales | Zuyd HS

Benny van Calster, eigenaar CapitalM neemt je tijdens een tweetal interactive workshops mee op het gebied van international sales. (https://capitalm.be, https://www.linkedin.com/in/benny-van-calster)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners