Nieuwe subsidieronde voor ondernemers die willen digitaliseren

Nieuwe subsidieronde voor ondernemers die willen digitaliseren

Voor ondernemers die aan de slag willen met verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering is vanaf 17 mei weer subsidie beschikbaar. ‘Mijn Digitale Zaak’ is een initiatief van MKB-Nederland, INretail, KVK en RVO, in opdracht van het ministerie van EZK, en biedt naast subsidie ook persoonlijk advies. Nieuw dit jaar is dat de subsidie ook beschikbaar is voor eenmanszaken.

Drie stappen

Mijn Digitale Zaak bestaat uit drie stappen. In de eerste stap beantwoorden ondernemers vragen over het bedrijf in een scan, wat meteen een persoonlijk digitaliseringsadvies oplevert. In de tweede stap ontvangen zij een lijst met leveranciers van digitaliseringsdiensten, passend bij het advies, waarna ze een leverancier selecteren en een offerte aanvragen. In de laatste stap kunnen ondernemers eenvoudig subsidie aanvragen bij RVO. De subsidie vergoedt 50% van de offerteprijs tot een maximum van 2.500 euro.

Laagdrempelig

Met Mijn Digitale Zaak helpen de initiatiefnemers ondernemers op een laagdrempelige manier bij het (verder) digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Vorig jaar voltooiden 3641 ondernemers de scan; 95 procent vroeg subsidie aan voor investeringen die volgden uit hun persoonlijke advies.

Lees de andere nieuwsberichten

28/02/2024

Jouw bedrijf of jouw advertentie op bundeling

Graag bieden wij jullie de mogelijkheid om je bedrijf of advertentie, tegen vergoeding, onder de aandacht te brengen op de

05/04/2024

Nominatie Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 gestart

De nominatieperiode voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 is van start gegaan, met als thema voor dit jaar:

06/03/2024

Voorstellen nieuwe MKB-Limburg partner | Full Events

FULL Events is dé totaalleverancier van Zuid-Nederland voor al je feestelijkheden. Vanuit onze twee vestigingen in Weert en in Heerlen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners