Hoeve Braamhorst Baarlo winnaar 13e Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas

Hoeve Braamhorst Baarlo winnaar 13e Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas

Op woensdag 1 november 2023 heeft Kiwanis Peel en Maas voor de 13e keer met succes de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas georganiseerd en ditmaal ging Hoeve Braamhorst uit Baarlo als winnaar van de Kiwanis Ondernemersprijs naar huis. De jury schrijft dat op Hoeve Braamhorst de mens centraal staat. Levensgeluk en welbevinden van mensen en werkgeluk voor medewerkers zijn daarbij uitgangspunten. Er wordt gewerkt aan acceptatie van de beperking die door ziekte of ongeluk is ontstaan. Medewerkers worden meegenomen in de plannen, waarbij een kritische houding en eigen initiatief worden gewaardeerd., zodat collega’s zich ook verder kunnen ontwikkelen.

Het thema was dit jaar “Mensen, mensen, mensen” en de jury was unaniem in haar besluit om Hoeve braamhorst als winnaar uit te roepen. Burgemeester Wilma Delissen reikte de prijs uit en dat was voor de laatste keer want op 1 oktober 2024 stopt zij als burgemeester van Peel en Maas.

Ook nu zat de zaal weer propvol en alle aanwezigen hebben genoten van een mooi en vlot gepresenteerd programma door de nieuwe presentatoren Nathalja Kremers en Tom Franssen. Na de presentaties van alle genomineerden werd er door de aanwezigen gestemd en kon even later notaris Erik Mobers de winnaar van de Rabobank Publieksprijs naar voren halen en ook dit werd met een flinke meerderheid Hoeve Braamhorst uit Baarlo. Dit betekent dat nu voor de 4e maal eenzelfde bedrijf beide prijzen wist te winnen. De Rabobank Publieksprijs werd uitgereikt door Ron Albers, directeur verzekeringen van de Rabobank Peel, Maas en Leudal.

De opbrengst van de avond ging dit keer naar twee goede doelen en beiden mochten zij een cheque van €4.000,- in ontvangst nemen van John Hoeben, president van Kiwanis peel en Maas. Allereerst ontving Jos Joosten, voorzitter van IVN Helden e.o., de cheque en de bijdrage wordt besteed aan de inrichting van de huisvesting zoals opbergkasten, vitrinekasten en presentatiemogelijkheden. Vervolgens kreeg Vivian de Bruijn, directeur Kindcentrum Natuurtalent, een cheque en zij besteden de bijdrage aan een speeltoestel dat in de buitenomgeving van de school wordt geplaatst.

Al met al kijken we terug op een prachtige avond en hebben zich 5 prachtige bedrijven uit onze mooie gemeente op een uitstekende wijze gepresenteerd.

De 14e uitverkiezing van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas is gepland op woensdag 6 november 2024 en deze datum kunt u alvast in uw agenda noteren. Het thema is volgend jaar “Het Nieuwe Ondernemen”.

Foto’s zijn van fotograaf Dick Holthuis:
Foto Winnaar Kiwanis Ondernemersprijs en Rabobank Publieksprijs v.l.n.r.
Cliënten, medewerkers, Lotte van Oijen (met oorkonde), Frank Selen van Hoeve Braamhorst en Wilma Delissen (Burgemeester Peel en Maas)

Foto cheques Goede Doelen v.l.n.r.
Jos Joosten (Voorzitter IVN Helden e.o.), John Hoeben (President Kiwanis Peel en Maas) en Vivian de Bruijn (Directeur Kindcentrum Natuurtalent)

Lees de andere nieuwsberichten

21/06/2023

Kennispartner Fontys Venlo | Cursusaanbod

Fontys Venlo is een toonaangevende hogeschool gevestigd in Venlo. We bieden naast de bachelor- en masteropleidingen een breed palet aan cursussen

20/07/2023

Voorstellen nieuw lid | Tim Grootjans | ZAET – Your Ebike Expert

Vandaag stellen we graag Tim Grootjans aan je voor. Tim helpt e-bike merken met het ontwikkelen en produceren van nieuwe

30/10/2023

Update vanuit de Themagroep Arbeidsmarkt-Onderwijs

De afgelopen maanden is de themagroep Arbeidsmarkt-Onderwijs bezig geweest met het in kaart brengen van de uitdagingen die onze achterban

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners