23 november
Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond

< Terug naar events

Ondernemerspel Koop en Verkoop onderneming

23 november
Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond

Op donderdag 23 november aanstaande organiseren we samen met onze kennispartner Adelmeijer Hoyng een bijeenkomst over de Koop en verkoop van een onderneming.

Een succesvolle overdracht van het bedrijf is voor veel ondernemers de ultieme beloning voor het harde werk dat zij jarenlang in hun bedrijf hebben gestoken. Maar niet iedere ondernemer bereid zich goed – of op tijd – voor op mogelijke verkoopscenario’s, terwijl een goede voorbereiding juist essentieel is voor een succesvolle verkoop en overdracht.

Bij het overdragen van jouw bedrijf komen veel zaken kijken waar je op voorhand goed over na moet denken. Door goed voorbereid het bedrijfsovernametraject in te gaan, kunt je jouw bedrijf vaak tegen een hogere koopsom verkopen.

Welke stappen moet je nu al nemen om jouw bedrijf voor te bereiden op een volgende eigenaar, welke mogelijkheden zijn er voor een overdracht van de onderneming en hoe verloopt dat proces in juridische zin? Samen gaan we aan de slag rondom vragen met betrekking de verkoopwaarde van jouw onderneming en hoe zorg je ervoor dat je sterk staat in de onderhandelingen?

Tijdens een interactieve workshop over Koop en verkoop verzorgd door de ervaren advocaten van Adelmeijer Hoyng Advocaten nemen we je mee in de juridische do’s en dont’s bij de (ver)koop. Tijdens deze kennissessie krijg je inzicht in het (ver)koopproces van jouw onderneming.

Programma
13.30-14.00 uur: Ontvangst met koffie/thee/water/vlaai
14.00-14.15 uur: Welkomstwoord/Toelichting programma
14.15-16.15 uur: Samen actief aan de slag
16.15-16.30 uur: Terugkoppeling
16.30-17.30 uur: Borrel en netwerken

Locatie en parkeren
Ondernemershuis, Steegstraat 5 te Roermond. Bij het Ondernemershuis zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. Maar de parkeerfaciliteiten van het Designer Outlet Center, het Wilhelminaplein en de Wilhelminasingel liggen op steenworp afstand.

Aanmelden
Aanmelden kan via de MKB-Limburg app (via Bundeling). Heb je de app nog niet, stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nl

 

Bekijk ook de andere events

16mei
Business meets Business | Toekomstgericht ondernemen
18april
Lente Event | Ondernemen met passie!
25april
Bedrijfsbezoek | Nieuwbouw Laurentiusplein
9december
Bijeenkomst nieuwe leden
16mei
Business meets Business | Toekomstgericht ondernemen
18april
Lente Event | Ondernemen met passie!
25april
Bedrijfsbezoek | Nieuwbouw Laurentiusplein
9december
Bijeenkomst nieuwe leden

Onze business partners