5 oktober
Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond

< Terug naar events

Masterclass Netwerken | 6P Partners

5 oktober
Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond

Op donderdag 5 oktober organiseren we samen met onze partner 6P Partners een Masterclass  Netwerken.

Master Trainer en Coach Eugenie Obers zal ons meenemen in wat duurzame contacten kunnen betekenen voor je bedrijf en de groei ervan. Eugenie heeft ruim 18 jaar ervaring als ondernemer en is eigenaar van Bon A Pact, Master Trainer en Coach en Ontwikkelaar van de PACT-methode©.   Een training- en coaching methode voor een betere performance van iedere medewerker.

“Mensen doen geen zaken met bedrijven maar met mensen” is een uitspraak waarop deze masterclass is gebaseerd. Hoe moet je stoppen met verkopen en starten met relaties maken. Hoe oprechtheid en echtheid in ondernemen succes voor de lange termijn betekenen. Oftewel, hoe je met ieder mens een “PACT©” sluit waardoor je ambassadeurs voor het leven genereerd.

6P Partners wil met het juiste doel, de juiste mensen, de juiste dingen laten doen waardoor bedrijven succesvoller worden. Op de maandagen 23 oktober en 27 november worden de eerste masterclasses gegeven uit een reeks interessante (betaalde) sessies over onder andere de praktische thema’s Cold Calling, Niche markt, Merkidentiteit, Marketing, Sales en Vitaliteit. Meer informatie hierover volgt tijdens deze masterclass Netwerken.

Programma
13.30-14.00 uur: Ontvangst en welkomstwoord met koffie/thee/water/vlaai
14.00-16.00 uur: Masterclass Netwerken
16.00-17.00 uur: Borrel en napraten (netwerken!)

Locatie en parkeren
Ondernemershuis, Steegstraat 5 te Roermond. Bij het Ondernemershuis zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. Maar de parkeerfaciliteiten van het Designer Outlet Center, het Wilhelminaplein en de Wilhelminasingel liggen op steenworp afstand.

Aanmelden
Bij aanmelding via de app ben je verzekerd van deelname, dit kunnen we niet garanderen wanneer we je aanmelding ontvangen via de mail. Wil je hulp bij het downloaden van de app, stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nl

Bekijk ook de andere events

24juni
Informatie bijeenkomst MKB-Limburg
27juni
Be a Hero for one day!
4juli
Hoe verover je de Franse markt?
30oktober
Kennissessie Aben & Slag Advocaten
24juni
Informatie bijeenkomst MKB-Limburg
27juni
Be a Hero for one day!
4juli
Hoe verover je de Franse markt?
30oktober
Kennissessie Aben & Slag Advocaten

Onze business partners