7 december
Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond

< Terug naar events

Geldzaken meester | Tips voor ondernemers

7 december
Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond

Onze Kennispartner AKRH nodigt je uit voor een praktische kennissessie waarin Roel Hermans jou meeneemt in de laatste ontwikkelingen die voor jou als ondernemer relevant zijn.

De overheidsfinanciën hebben er in jaren niet zo slecht voorgestaan als nu. Een nieuw kabinet wacht dan ook een grote uitdaging: wordt het bezuinigen of wordt het belastingen verhogen. Welke keuzes gemaakt worden zal ook afhangen van de partijen die het nieuwe kabinet gaan vormen.

Na de verkiezingen van 22 november kunnen de eerste conclusies al getrokken worden. Deze conclusies willen we graag met jullie delen. Daarbij zullen de eindejaarstips voor 2023, maar ook de nieuwjaarstips vooruitkijkend naar 2024 voorbijkomen.

Als afsluiter geven ze jou nog graag een cadeautje mee naar huis. Besparen op belastingen is mooi, maar er zal toch eerst resultaat behaald moeten worden! Helaas zien we nog te vaak dat ondernemers moeite hebben met tijdig inzicht en het lastig vinden om adequaat bij te sturen.

Ondernemen moet weer gaan lonen. Hoe krijg je het stuur weer in handen? Zij kunnen jou leren hoe je aan de hand van 6 KPI’s dagelijks jouw bedrijf bij kunt sturen en daarmee letterlijk op de achterkant van een bierviltje je resultaat kunt uitrekenen.

De agenda ziet er als volgt uit:

  • 15:00 uur Ontvangst met koffie/thee/vlaai
  • 15:30 uur Belangrijke politieke en financiële wijzigingen
  • 16:00 uur Eindejaars- en nieuwjaarstips
  • 16:15 uur Korte pauze
  • 16:30 uur Resultaatgericht ondernemen via de MKS-methode
  • 17:00 uur Afsluiting met netwerkborrel

Aanmelden kan via de MKB-Limburg app (via bundeling), heb je nog geen uitnodiging hiervoor ontvangen of weet je niet hoe deze te downloaden stuur dan een email naar info@mkblimburg.nl

Locatie en parkeren
Ondernemershuis, Steegstraat 5 te Roermond. Bij het Ondernemershuis zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. Maar de parkeerfaciliteiten van het Designer Outlet Center, het Wilhelminaplein en de Wilhelminasingel liggen op steenworp afstand.

Bekijk ook de andere events

30oktober
Kennissessie Aben & Slag Advocaten
9oktober
Bedrijfsbezoek Leurs Tuincentrum
28november
Kennissessie MijnMarketing.com | Contentplanning
6juni
Venlo in Business
30oktober
Kennissessie Aben & Slag Advocaten
9oktober
Bedrijfsbezoek Leurs Tuincentrum
28november
Kennissessie MijnMarketing.com | Contentplanning
6juni
Venlo in Business

Onze business partners